Karpaten anunta prelungirea operarii zborurilor charter spre Republica Dominicana si in mai si iunie

Saona

In urma cererii continue, Karpaten a anuntat astazi prelungirea perioadei de operare a zborurilor spre Republica Dominicana si pentru lunile mai si iunie. Noile perioade de sejururi sunt 20 – 28 mai 2021, 30 mai – 7 iunie 2021, 10 – 18 iunie 2021 si 20 – 28 iunie 2021.

Zborurile vor continua sa fie operate direct fara nici o escala cu un avion Airbus 330-200 al companiei Gullivair (am zburat cu Gullivair spre Maldive, puteti citi aici mai multe amanunte) dupa urmatorul orar:

Bucuresti – Punta Cana 23:55 – 7:00

Punta Cana – Bucuresti 22:00 – 17:00

Ofertele de pachete complete (zbor, taxe aeroportuare, bagaj de cala + mana, transfer de la si la aeroport, hotel, masa – difera in functie de hotelul ales) incep de la pretul de 1259 euro pentru Hotel Riu (care include si masa in regim all-inclusive.

Pentru toate ofertele Karpaten spre Republica Dominicana, aruncati un ochi aici ——-> Republica Dominicana

 

Hotelurile se afla in zona turistica de langa Punta Cana unde se afla cele mai multe hoteluri de calitate, dar si atractii turistice.

In acest moment, se poate intra in Republica Dominicana fara nici o restrictie, nici macar fara test COVID-19, iar la retur, tara se afla pe lista verde a Romaniei fara obligatia de carantinare. In cazul in care calatoriile nu vor mai fi posibile datorita evolutiei epidemiologice defavorabile, banii achitati vor fi rambursati sau vor putea fi folositi pentru o calatorie intr-o alta destinatie ceruta de turist.

De asemenea, se recomanda cu putere achizitionarea unei asigurari storno cu extensie COVID care acopera riscurile imbolnavirii cu COVID care poate duce la anularea excursiei de catre asigurat, costurile cu privire la izolare si eventuala spitalizare in caz de manifestari grave.

Despre Republica Dominicana nu am prea multe lucruri sa va spun pentru ca nu am fost niciodata. In schimb, ce pot sa va spun este ca pe 25 martie voi zbura si eu pentru prima oara in Republica Dominicana (va fi cea de-a 133-a tara pe care o voi vizita) cu o cursa Karpaten si va voi povesti atat pe Facebook (aproape in direct), dar si mai ales dupa ce revin despre aceasta tara. Asa, ca stati pe aproape 🙂

Comentarii

  • Cris spune:

    Un sfat daca nu te-ai hotarat deja, alege cazare in Bayahibe in loc de Bavaro. E mult mai frumoasa zona + atractii mai aproape. Stiu ca nu esti genul sa stea 1 sapt in resort.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii