Cat de repede poti sa-ti faci o asigurare de calatorie la Eurolife ? In cazul meu – 3:04 MINUTE

Eurolife asigurare de calatorie

Cred ca am mai scris de-a lungul timpului despre asigurarile de calatorie si cat de importante sunt. Si cred ca acuma, in perioada asta cu riscuri covidice, mi se pare ca prost sa fii si sa nu-ti faci o asigurare de sanatate pentru calatorii cand pleci din tara. Pentru putini bani, poti scapa de multe probleme care pot aparea, de la schimbari bruste de legislatie la posibilitatea reala de a te imbolnavi de covid – de a ramane acasa cu o zi inainte sa iei avionul spre o destinatie de vacanta pentru ca ai iesit poztiv sau sa ramai pe acolo timp de 14 zile pentru ca te-ai infectat cu SARSCov2. Numai eu stiu mai multe cazuri.

Cred ca v-am mai povestit acum ceva timp (parca in timpuri pre-covidice) despre prietenii de la Eurolife FFH si despre ofertele lor de asigurari de calatorie. Evident, de mai mult timp incoace asigurarile lor de calatorie acopera si COVID-ul, dar si riscul de a ramane te miri unde in carantina pentru ca ai fost gasit pozitiv inainte de a te intoarce in Romania. SI inainte de COVID, dar si dupa, cei de la Eurolife FFH au incercat  sa faca procesul de obtinere a unei asigurari cat mai usor si rapid.

 

Acum  cateva zile am povestit cu Irina de la Eurolife si i-am zis ca urmeaza sa plec pe 9 iunie la Varna, intr-o calatorie de informare la invitatia municipalitatii de acolo (voi vizita intreaga regiune, nu doar orasul Varna). Si evident, urma sa imi fac asigurare la Eurolife FFH (cum am spus de mai multe ori, nu am plecat din tara NICIODATA fara asigurare de sanatate). Odata m-am dus intr-o zi la Ruse la o plimbare si o friptura prin centrul orasului si mi-am facut asigurare si pentru acele cateva ore. Si a dat Domnu’ si nu am folosit-o niciodata.

Irina mi-a zis – ia verifica cat de repede poti sa faci o asigurare la noi pe site. Adica cronometreaza. Asigurarea poti s-o faci si de pe telefon in drum spre aeroport sau vama Giurgiu, evident, e mai usor si mai repede s-o faci acasa in fata laptopului. Asa ca am zis sa raspund provocarii Irinei si iata ce a iesit –

AM FACUT ASIGURAREA IN 3:04 MINUTE. Vezi filmuletul mai jos !

 

 

Nota: Eu aveam cont pe Eurolife mai demult asa ca am economisit cam un minut – doua, cam cat tine sa-ti deschizi un cont :).

Si pentru ca nu voi fi singur la Varna, m-am gandit sa ii provoc si pe colegii mei de drum sa vada in cat timp isi pot face asigurarea. Asa ca sa vad cine face mai repede… Oana de la Visator prin Lume, Mirela de la Extravita, Eddie de la Tuk Tuk, Teo de la Airlines Travel, Aura de la Aura Calatoreste si Diana de la Calator in Bulgaria.

Cu ei voi pleca la Varna si i-am provocat pe toti sa vedem in cat timp isi pot face asigurarea. O sa va zic cine a fost cel mai rapid de mana.

Si daca vreti sa va testati si voi rapiditatea, vedeti ca folosind codul IMPERATOR10 la “introduce codul” vei avea 10% reducere suplimentar fata de reducerea de grup existenta deja in site.

Asigurarea ti-o poti face aici ––> Eurolife FFH

 

Vacanta placute si sigure ! Si promit sa va povestesc si eu si partenerii de calatorie despre regiunea Varna si ce poti face si vedea dragut acolo.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest