Karpaten anunta lansarea curselor charter directe Bucuresti – Sri Lanka

Plantatii ceai Sri Lanka

Asa cum ne-a obisnuit de anul trecut, Karpaten lanseaza noi chartere directe din Romania spre destinatii exotice, iar noua destinatie din portofoliu alaturi de cele lansate anul trecut (Maldive, Republica Dominicana, Kenya, Capul Verde) este una dintre cele mai frumoase insule din lume – Sri Lanka. Una din legendele locului spune ca atunci cand Adam a fost expulzat din Rai, ingaduitor, Dumnezeu a decis ca Adam sa coboare pe pamant intr-un loc care seamana foarte bine cu raiul si acel loc este Sri Lanka (exista un varf de munte in Sri Lanka numit Adam’s Peak care este sacru pentru mai multe religii. Pentru crestini si musulmani este locul unde Adam a coborat din Rai pe Pamant).

Sri Lanka a fost inchisa pentru turism o buna perioada de vreme. Au incercat ei un sistem de „bio bubbles”, dar era atat de complicat incat mari rezultate nu au avut, asa ca acum au liberalizat intrarea turistilor vaccinati. In doua cuvinte, turistii vaccinati pot intra liber (viza se emite on-line sau la aeroport, dar preferabil on-line), iar turistii nevaccinati pot intra, dar trebuie sa faca un test in ziua 1 in Sri Lanka si sa petreaca 14 zile in carantina intr-un hotel de pe lista guvernului. Dupa 14 zile pot calatori fara restrictii prin Sri Lanka. In cazul nevaccinatilor, viza se ia doar pe aeroport, nu si on-line.

Karpaten incepe operarea cu un charter de 1 Decembrie (plecarea este pe 29 noiembrie) si apoi vor relua zborurile saptamanal din 27 decembrie pana in martie. Zborul este operat cu o escala in Maldive unde o parte din turisti se dau jos.

Pachetele sunt complexe – fie sejur intr-unul din hotelurile de pe coasta, fie un circuit pentru descoperirea frumusetilor naturale, dar si urmele istoriei regatelor din vechiul Ceylon. De asemenea, pentru cei care au mai mult timp, se poate face o combinatie de 14 zile – 7 zile tur in Sri Lanka si 7 zile sejur in Maldive.  Se pot face numeroase combinatii.

Preturi

Preturile incep de la 1109 euro pentru un sejur intr-un hotel de 4 stele din Hikkaduwa (una dintre cele mai importante statiuni ale tarii unde si eu am sarbatorit un An Nou acum multi ani si mi-a ramas o amintire excelenta – presupun ca Hikkaduwa s-a schimbat enorm din 2009). Pretul contine cazare 7 nopti, transfer de la / la aeroport si bagaj de cala / cabina.

Toate ofertele le gasesti aici ––––> oferta sejururi Sri Lanka 

Cum ziceam, exista si oferta de circuit prin tara pentru cei care doresc sa descopere tara. Acesta are un pret de 1639 eur0 si acopera principalele situri istorice ale tarii, dar si unele dintre cele mai frumoase zone din aceasta insula paradisiaca

Mai multe amanunte gasiti aici –––> circuit Sri Lanka

 

Comentarii

  • Elefantul African spune:

    copii ai nevoie de test ? Recomanzi, pe timpurile de acuma, sa mergem cu un copil de 5 ani ?

  • Ioan spune:

    Off topic. Ce știți de lista tarilor ai căror cetățeni nu stau în carantina în Thailanda? Pe site-ul ambasadei Thailandei la București nu se afla și România. Dumneavoastră știu ca aveți mai multe surse. Va mulțumesc!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest