Planifici sa schiezi la munte ? Nu risca sa pierzi banii daca nu te mai poti duce, ia o asigurare “Ramburs orice”

Schi Poiana Brasov

Este indiscutabil ca in zilele astea (si nu numai, de prin martie 2020 incoace), calatoriile includ si un factor de risc mult mai mare decat inainte de pandemie. Sigur, existau dintotdeauna riscuri cand pleci undeva, dar de cand cu pandemia, au aparut riscuri noi – sa te imbolnavesti de COVID, sa fii informat in ultima clipa ca atractiile pe care voiai sa le vizitezi s-au inchis, ca hotelul unde ai rezervare nu mai accepta clienti, si asa mai departe. Cate milioane de oameni pe tot globul nu au fost afectati de schimbari ?

Multi dintre noi stim ca pentru deplasarile in afara Romaniei exista tot soiul de asigurari – exista asigurari medicale, asigurari de bagaje, de intarzieri si anulari, exista de asemenea de ani de zile si asigurarile storno pentru excursii – in caz ca nu mai poti sa mergi din motive obiective (imbolnavire, inclusiv daca ai test pozitiv desi esti complet asimptomatic), vei primi banii inapoi. Dar aceste asigurari storno sunt pentru sau mai precis, erau doar pentru excursii externe.

 

Sa mergi la o excursie la schi in Romania nu este chiar ieftin. Sigur, mass media exagereaza cu preturile, poti gasi si oferte convenabile in toate zonele de schi ale Romaniei, dar orisicat – nu este o vacanta pe care sa platesti 59 lei si apoi sa zici, asta e, am pierdut si gata. Exista si pachete de schi cu ski pass-uri incluse, spa, sauna, piscina in hoteluri mai dragute si costurile pot fi de sute sau mii de lei. Si daca ai optat pentru un pachet cu plata in avans si, in caz de ceva, nu mai poti primi banii inapoi. Si atunci chiar ai nevoie de o asigurare ca sa nu te stresezi.

 

Ei bine, cei de la Eurolife FFH au o asigurare unica in Romania numita “Ramburs @Orice” care acopera fix riscurile pentru excursii in Romania. Ti-ai luat o excursie la schi si te-ai imbolnavit? Ramburs @Orice iti ramburseaza 90% din pretul platit pe pachetul de vacanta. Ti-ai luat bilete la un concert (iar biletele la un festival gen UNTOLD nu sunt chiar ieftine)? Se ramburseaza in caz de probleme. Ai cumparat city breakuri, cazari, bilete la orice fel de spectacol (de la meciuri de fotbal la concerte) ? Pentru probleme neprevazute, asigurarea te ajuta sa iti recuperezi 90% din suma platita.

Nu e nevoie sa cumperi pachete de la vreo agentie de turism – poti sa-ti asiguri si vacante do-it-yourself, cumparand bilete sau cazari direct de la furnizorii locali.

Cat primesti inapoi ? – 90% din pretul pachetelor asigurate.

In ce cazuri primesti banii inapoi ? – sunt 3 mari cauze de anulare despagubite

  1. Evenimente medicale – ai avut un accident sau te-ai imbolnavit brusc tu sau o ruda de gradul 1 care implica spitalizare, repaos acasa sau tratament fix in datele in care ar fi trebuit sa mergi in vacanta ? Da, si covid-ul (sau testarea pozitiva) e inclus.
  2. Evenimente materiale – pagube grave produse locuintei tale principale (chiar si secundare daca ai vreuna) datorita fenomenelor naturale, dar si spargeri sau vandalism care s-au intamplat cu 48 ore inainte de a pleca in vacanta.
  3. Evenimente familiare – nastere (ma rog, asta in general se poate planifica, dar mai pot aparea si niste bebelusi mai grabiti) sau decese din familia asiguratului. Apropos, poti sa primesti suma ramburs si daca devii bunic sau bunica, nu numai tatic si mamica :).

Cum asiguri ? – simplu, on line – trebuie sa completezi evident pe langa nume si alte date de contact si ce produse iti asigurari si cat au costat. Primesti imediat asigurarea pe mail, nu trebuie sa te duci nicaieri pentru asigurare.

Ce asiguri ? – bilete de avion, pachete city break, tabere, excursii, sejururi (cum ar fi cele pe Litoralul romanesc), bilete la orice tip de eveniment cultural-sportiv, conferinte, bilete la spa sau cura la bai minerale, bilete la parcuri de aventura din Romania sau rezervari la restaurante.

 

Mai multe informatii gasesti aici ––> Ramburs @Orice 

Asigurarea se poate face aici ––> Asigurare 

Si vacante frumoase va urez in iarna asta !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest