Concurs EUROPA TRAVEL: Castiga un circuit de 5 zile la Istanbul – Shop & Fun

Concurs Europa Travel Istanbul

Vreti sa castigati o excursie la Istanbul ? Vreti sa descoperiti unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei, un oras incarcat de istorie, incarcat de monumente unice, cu o mancare exceptionala si unde poti sa faci cumparaturi pana cazi de durere de picioare ? Ei bine, va invit sa-l vizitati gratuit – prietenii de la Europa Travel tocmai au un concurs de Valentine’s Day fix cu acest premiu – puteti castiga un circuit la Istanbul pentru 2 persoane. Concursul e de Valentine’s Day, dar nu trebuie sa calatoriti fix pe Valentine’s Day – puteti sa mergeti si mai incolo intr-unul din desele circuite organizate la Istanbul (cel putin o data pe luna).

Deci, ce trebuie sa faceti. Simplu

  1. Da like paginii Europa Travel – fie pe Facebook, fie pe Instagram. Fie pe amandoua pentru mai multe sanse. Deci, le gasiti aici (click pe link): pagina Facebook si pagina Instagram.
  2. Intra pe pagina Europa Travel la lista de circuite cu avionul (click pe link) si comenteaza pe linkurile acesta sau acesta care circuit din lista aceasta v-a facut cu ochiul si mai precis ce activitate din circuit. De exemplu, poate va face cu ochiul circuitul Rusia (Moscova si St. Petersburg) si v-a facut cu ochiul vizitarea celebrului muzeu Ermitaj, fostul palat al tarilor. Sau orice altceva.
  3. Tag o alta persoana cu care ai dori sa te duci la Istanbul (cum ziceam, premiul este pentru 2 persoane, nu doar pentru una :)).

Concursul nu dureaza mult, e valabil pana pe 14 februarie 2022, ora 12:00 (evident, ora Romaniei) si marele castigator va fi ales in urmatoarele 3 zile.

Deci, premiul este acesta –––> Circuit fun & shop Istanbul.

Regulamentul concursului il gasesti aici –––> concurs Europa Travel

 

Bafta ! Chiar mi-as dori sa castigati unul dintre voi !

 

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest