Ai vreo problema de sanatate in strainatate ? Vezi ca asigurarile Eurolife contin si tele-medicina (consultatii medicale prin telefon sau online)

Telemedicina

Stiti care e una dintre marile bariere psihologice in a folosi asigurarea de sanatate cand ai probleme in strainatate? Faptul ca ti se pare ca e o chestie relativ minora, dar sacaitoare te face sa decizi ca parca nu vrei sa te duci la doctor – ti se pare complicat – unde gasesti doctor, poate nici nu stie engleza (unde gasesti doctor vorbitor de engleza in China ?), trebuie sa suni in call center in Romania sa anunti ca ai problema, nu stii, se deconteaza, nu se deconteaza… Cred ca am spus-o de mai multe ori si o spun si acum – de cate ori am plecat in strainatate, am avut asigurare de calatorie. Am facut-o inclusiv cand m-am dus la Ruse intr-o excursie de o zi – sa vizitez Basarabovo –  si sa mananc o friptura prin zona pietonala a orasului danubian. Si am mai avut probleme – am racit odata zdravan la Hong Kong, m-a mai durut una, alta, am avut o diaree continua in Etiopia, rau de inaltime in Peru, etc, etc, dar parca mi se parea complicat sa ma duc la doctor, parca nu era o chestie atat de grava, asa ca nu am folosit asigurarea. Ei bine, cand prietenii de la Eurolife FFH mi-au spus asta-iarna ca au introdus si tele-medicina in pachetul de asigurare medicala, chiar ca am sarit in sus de bucurie. Am inteles ca sunt singurii de pe piata care ofera tele-medicina (doctor prin telefon) inclusa in asigurare, iar beneficiul asta mi se pare super-tare.

Am citit pe undeva ca 70% din vizitele la doctor se pot rezolva prin tele-medicina – printr-un consult prin telefon sau in sistem video-conferinta sa te si vezi cu doctorul. Poti suna oricand – 7 zile din 7, 24 ore pe zi, deci chiar si daca ti se face rau noaptea sau te afli pe cine stie ce fus orar – in Sydney, Machu Picchu sau Bangkok poti apela. Evident, nu toate specialitatile sunt disponibile 7/7 si 24/24, dar sigur vei da peste un doctor specializat in medicina generala sau un doctor pediatru indiferent de ora.  pFurnizorul serviciului este firma Telios Care, prima clinica de tele-medicina din Romania care garanteaza ca in 15-30 minute de la apel, vei intra in contact cu un cadru medical. Telios Care acopera 22 specialitati (de la pediatrie la medicina interna, de la cardiologie la ORL), asa ca sigur vei primi sfaturi profesioniste. In plus sa nu te miri daca dupa vreo 2 zile, vei primi un apel – cei de la Telios vor sa stie care e situatia ta – s-a ameliorat sau nu, cum te mai simti, e bine in vacanta fara dureri ?

Cum ziceam, acest beneficiu este inclus in orice asigurare de calatorie de la Eurolife FFH, nu trebuie sa pui vreo bifa in plus cand iti faci asigurarea sau sa platesti vreun cost suplimentar. E totul inclus. Si, sincer, chiar te ajuta – si, da, stiu cazuri, te poti face bine doar psihologic, doar cand vezi un doctor care iti da niste sfaturi profesioniste. Da, am vazut un astfel de caz la Lhasa… doar sa-l vezi pe doctor :).

 

Asigurarile de calatorie Eurolife FFH sunt extrem de usor de facut. Pur si simplu, intri on-line, completezi cateva date, platesti cu cardul si esti asigurat. Poti sa le faci cat stai in vama Giurgiu sau Nadlac, in aeroport inainte de decolare sau cu o saptamana inainte, dar e musai sa le faci inainte de a parasi teritoriul Romaniei.

Le poti face aici –––> asigurari calatorie cu discount pentru fidelitate de 10% folosind codul Imperator10.

 

Calatorii sigure si fara incidente fara doresc !

Categorii:
Diverse

Comentarii

  • Victor spune:

    Sti cumva firme de asigurari care specifica clar in asigurare ca acopera cheltuieli de minimum 10.000 eur sau mai mult, in cazul imbolnavirii cu COVID (adica cei 10.000 euro sa acopere numai tratarea COVID) ?

    Merci

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest