Promotii KLM: New York la 456 euro, Toronto la 492 euro, Panama la 452 euro !

KLM in Schiphol

Ohoho, a aparut si o promotie la bilete de avion pentru zboruri indepartate. Daca pana in 2020, curgeau oferte cu preturi la sub 500 euro spre diverse colturi ale lumii, acum sunt teribil de rare. Motive sunt garla – de la cresterea costului cu kerosenul, forta de munca, aeroporturile, etc la fluxul neasteptat de mare de pasageri. Vorba aceea – daca ai avioanele pline de ce sa mai faci promotii. Ei bine, iata ca mai apar niste vorba latinului – „rara avis” – pasari rare sub forma unor promotii de preturi pentru biletele pe distante lungi. Iar unele destinatii au preturi ca „pe vremuri”. Si daca pe vremuri, puteai zice, ei, lasa ca mai apare ceva si peste 2 saptamani, acum nu as zice asta. Asa ca daca prinzi o destinatie unde vrei sa mergi si pretul e promotional, nu o rata. Dar hai sa vedem ce mi-a sarit in ochi in lista de promotii KLM – care nu mai e kilometrica cu 100 destinatii ca pe vremuri, dar sunt niste destinatii chiar faine.

Panama la 452 euro. Jur ca asta e de neratat. Panama este un hub principal pentru America Centrala si nordul Americii de Sud. Chiar daca nu vrei sa vizitezi Panama (desi merita cateva zile), nu ai nevoie de viza si poti sa „sari” mai departe spre Columbia, Ecuador si toate tarile central-americane folosind serviciile companiilor low-cost locale gen Wingo, dar si compania nationala Copa are uneori preturi bune.

New York la 456 euro. Da, e pret bun pentru Big Apple. Ca pe vremuri.

Toronto la 492 euro. Capitala economica a Canadei, la doi pasi de impresionanta Niagara, in plus, nu mai ai nevoie de viza. Hey ho, let’s go :). Singura problema este ca vine iarna si o sa fie cam frig, dar unora le place zapada 🙂 Montreal e la doar 4 euro in plus, asa ca puteti vizita si orasul fracofon al Canadei.

Bogota la 593 euro. Da, e mai scump ca spre Panama, dar Columbia este o tara chiar ieftina si absolut superba. Minunata ! Si care merita vazuta.

Mai sunt niste oferte si pe Africa, si pe Asia (chiar si Hong Kong la 600 euro, dar metropola continua sa aibe niste conditii COVID inca draconice), ce pot sa va spun – aruncati o privire pe site-ul KLM si simulati spre destinatiile dorite.

Campania de bilete promotionale va fi pana pe 28 septembrie 2022, dar, bineinteles ca numarul biletelor la preturi promo este limitat, asa ca e bine sa va decideti mai repede, iar zborurile pot fi efectuate pana la finalul lunii martie 2023.

Toate amanuntele si destinatiile la preturi promo le gasiti aici ––> Promo KLM

Biletele la preturi promotionale le gasesti aici ––> KLM

Etichete:
·

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest