In caz de Doamne fereste – Eurolife FFH lanseaza prima Asigurare de Viata si Accident care contine si un pachet unic de telemedicina si wellness

Karma buna

De cand am acest blog, am tot povestit despre faptul ca asigurarile nu sunt o cheltuiala inutila, ci dimpotriva un lucru imperios necesar, obligatoriu la drum; de fiecare data cand plec in strainatate, imi fac asigurare de calatorie desi in 32 ani de calatorii nu am folosit-o niciodata (Slava Domnului !) si desigur, am si asigurare de viata, masina si casa.

Daca despre asigurarile de calatorie am tot scris, azi m-am gandit sa va povestesc despre asigurarile de viata. Asigurari care mai nou incep sa vina la pachet cu tot felul de beneficii pe care le poti folosi in prezent. Cand mi-am luat eu asigurarea de viata, aceasta era si este in continuare despre o suma asigurata in caz de doamne fereste.

 

Zilele acestea, prietenii de la Eurolife FFH au lansat un pachet de Asigurari de Viata si Accident, cu telemedicina si pachet de wellness inclus. Accidentul nu e introdus intamplator. Pentru ca e un risc care se intampla des si cand spun asta ma gandesc la accidentele de masina, dar si chiar la accidentele casnice. Surprinzator, statisticile arata ca cele casnice sunt mult mai frecvente decat accidentele de masina. Astfel, in caz de accident, primesti intre 100 si 300 lei / zi de spitalizare (in functie de pachetul pe care il alegi – sunt 3 pachete la dispozitie) in cazul in care ai parte de 2 pana la 60 zile de spitalizare, iar in cazul unei operatii din cauza unei accidentari, primesti intre 5000 si 15.000 lei (din nou, in functie de pachetul pe care il alegi). De asemenea, in caz de deces, urmasii primesc intre 50 – 150.000 lei (din nou, in functie de pachet), aceeasi suma se primeste si in caz de invaliditate permanenta din accident. Sa bat in lemn, dar nu se stie cand vine necazul.

Ma rog, toti asiguratorii care ofera asigurari de viata in Romania ofera aceste beneficii – evident, sumele variaza de la un asigurator la altul, la fel si preturile. Dar de ce Eurolife FFH ar fi mai cu mot?

 

Pentru ca ofera doua extra-beneficii unice:

Telemedicina – Va spuneam mai demult ca Eurolife FFH a introdus in asigurarile de calatorie telemedicina. Te afli pe cine stie ce colt de planeta si ori nu ai probleme care sa te faca sa te duci la doctor sau esti pe un colt de planeta unde chiar nu ai vrea sa vezi cum arata vreo policlinica sau spital, ei bine, poti suna in Romania (inclusiv video) si un doctor specialist te va consulta. Ei bine si in cazul Asigurarilor de Viata si Accident de la Eurolife FFH, in pachete ai introdusa telemedicina – pentru cel mai ieftin pachet (START), ai dreptul la consultatii medicale de medicina generala si pediatrie, iar in pachetul PLUS in sus, ai parte de acces la nu mai putin de 21 specialitati medicale. Nu doar pentru titularul asigurarii, ci pentru toata familia. Asta inseamna ca pentru toate problemele medicale cu care te confrunti, poti avea nelimitat consultatii medicale, cu eliberare de retete & trimiteri catre alte specializari daca este cazul.

Wellness – pentru pachetul COMPLEX (cel mai complet cum ii si zice titlul), ai inclus un medic personal de nutritie, un psiholog, un consultant de fitness si multe alte tipuri de consultatii – de la psihonutritie la kinoterapie. Primesti si un Fitbit. O fi scump?

 

Preturile sunt: 35 lei lunar (START), 45 lei (PLUS) si 60 lei (COMPLEX). Cel mai scump inseamna de fapt 2 lei / zi. Pana si metroul in Bucuresti e mai scump – e 3 lei / calatorie (sau 2,5 lei daca iei card cu 10 calatorii).

 

Ca in cazul tuturor asigurarilor Eurolife FFH, si Asigurarea de Viata si Accidente se poate lua on-line (usor si repede in cativa pasi) si anume aici —-> https://www.eurolife-asigurari.ro/asigurare-viata-descriere

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii