Va invit la evenimentul “Orientul mai putin batut” unde va voi povesti despre tarile mai putin vizitate din Orientul Apropiat. Pe 17 iunie 2023

Eveniment

Nu am mai povestit demult in public, pe vremuri se mai organizau evenimente in care calatori veneau sa povesteasca despre locurile vizitate, aratau poze, filmulete, etc. Ma rog, a fost si pandemia si apoi toti ne-am napustit sa vizitam locuri la care vizitam din lockdown :). E drept, eu am calatorit destul de mult si in perioada pandemica, strecurandu-ma printre restrictii si interdictii, dar multi nu au avut curajul. Si apoi au fost destui care s-au razbunat, luand cu asalt diverse destinatii mai mult sau mai putin turistice, asa ca a fost mai degraba o perioada de calatorit si mai putin de povestit J. Ei bine, iata ca saptamana viitoare, sambata, 17 iunie 2023 am fost invitat sa povestesc la un eveniment organizat de dna Monica Simion si sa povestesc despre destinatiile mai putin cunoscute din Orientul Apropiat. Nu voi povesti despre Egipt, Iordania, Israel, Palestina sau Emiratele Arabe care sunt mult mai cunoscute si mai “batute”, ci despre Liban, Siria, Kurdistan (Irak), Socotra (Yemen) si Arabia Saudita. Niste destinatii pline de experiente de neuitat, de experiente autentice, de locuri putin aglomerate. Si de abia astept sa ne vedem si sa povestim de calatorii.

Am scris cuvantul “autentic”. Ei bine, Monica are un blog unde sustine lucrurile autentice numit Sens Autentic, este o calatoare, a lucrat si lucreaza in turism (insoteste grupuri de turisti printre altele), are un magazin de haine in Hotel Cismigiu si se implica in multe alte activitati – de exemplu organizeaza tot la Hotel Cismigiu diverse evenimente pe diverse teme – nu neaparat pe calatorii, ci si moda, dezvoltare personala, etc, etc. Sambata, 17 iunie 2023 a venit vremea unui eveniment dedicate calatoritului si asa m-a invitat pe mine :). Si ii multumesc !

 

Ce se va intampla – eu (dar si Monica) vom povesti despre situatia actuala, cum se poate calatori, vize si alte amanunte si mai ales ce pot vedea si de ce sa te duci acolo. Cum am spus, vom povesti despre Liban, Siria, Kurdistan (Irak), Arabia Saudita si Yemen (Socotra), dar daca apar intrebari si despre alte locuri, sunt la dispozitie :).

SI pentru ca vreau sa fie o sesiune interactiva, nu sa vorbesc singur ca televizoru’, pentru a dezlega limbile, in cadrul evenimentului vom avea parte si de o degustare de vin. Somelierul Razvan Popa Bucur va prezenta cateva dintre cele mai bune vinuri ale cramei Gramma din Iasi. Si cum ziceam, sper sa fie o prezentare interactiva, sa intrebati, sa povestiti si voi daca aveti amintiri din regiune si, in fine, sa fie o zi faina destinata viselor si planurilor de calatorie in tinutul celor 1001 de nopti.  In plus, mai ales daca sunteti doamne si dominisoare, puteti sa si vizitati magazinul de hainute al Monicai.

 

Detalii tehinice:

Data: 17 iunie 2023

Ora: 11:30 (sa fie toata lumea treaza)

Unde: Hotel Cismigiu Bucuresti – Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38 fix in buricul targului

Tarif: 100 lei

Pentru a rezerva unul sai mai multe locuri: da un mail Monicai la adresa: monica.simion1111@gmail.com

 

Mai multe amanunte gasiti aici ––à https://www.facebook.com/events/1342534083142448/?ref=newsfeed

Categorii:
Evenimente

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest