Pleci cu masina in vacanta ? Vezi ca Eurolife FFH include si asistenta rutiera in asigurarea de calatorie

Automobil Dacia Sandero Stepway

Personal nu sunt fan condus masina pe distante lungi, dar stiu ca foarte multi dintre voi care nu concep sa nu plece in vacanta fara masina. Mai degraba lasi nevasta sau iubita acasa, dar masina, nu. E OK, important este sa calatoresti, sa vezi, sa te inspiri, sa te bucuri, nu conteaza mijlocul de transport pe care il folosesti – de la avion pana la mers pe jos, just go.

Ei bine, cand pleci cu masina pe undeva, te poti astepta sa apara si lucruri mai putin placute – o ciocnire sau chiar sa ti se strice masina. Si cum eu cred ca tarie ca daca pleci din tara, e musai sa-ti faci asigurare de sanatate pentru calatorii (am facut intotdeauna de la primele mele iesiri din tara si, Slava Domnului, nu am folosit-o niciodata, dar nu plec nici macar la Ruse fara asigurare) vreau sa va spun ca exista si asigurari de calatorie de sanatate in care este INCLUSA si asistenta rutiera. Mai precis:

Prietenii de la Eurolife FFH ofera dupa cum v-am mai spus de cateva ori o paleta intreaga de asigurari de sanatate pentru calatorie in strainatate. Practic, sunt 3 pachete de asigurari: Relaxat, Echilibrat si Zen. Ei bine, in cadrul pachetelor Echilibrat si Zen, este inclusa si asistenta rutiera.

 

Ce inseamna asistenta rutiera daca iti iei o asigurare de calatorie Eurolife FFH ?

 

In primul rand, trebuie spus ca asigurarea acopera atat accidentele, cat si problemele mecanice. Deci si daca pur si simplu se strica.

Apoi, ce este acoperit

  • Reparatia la locul accidentului / defectarii masinii (exceptand piesele de schimb) in caz ca totul se poate rezolva in timp de 1 ora
  • Tractarea pana la cel mai apropiat service in caz ca nu se rezolva pe loc problema.
  • Transportul masinii pana in Romania – in cazul in care problema nu se rezolva in 5 zile. Evident, pe o platforma.
  • Masina de schimb timp de 7 zile in cazul in care service-ul auto nu ii da de cap masinii avariate / stricate in termen de 2 zile

Evident, toate acestea intr-o anumita suma.

 

Ce trebuie sa faci ? Simplu, iti cumperi un Pachet de asigurare Echilibrat sau Zen.

Pachetul Echilibrat poti sa-l achizitionezi si cu 10 minute inainte de a iesi din tara (il cumperi usor de pe telefon), in schimb cel Zen nu poti sa-l achizitionezi decat cu cel tarziu 2 saptamani inainte de plecare – pentru ca include si acoperirea riscurilor relative la anularea calatoriei (asa-numitul STORNO).

ATENTIE – trebuie sa completezi marca / modelul si numarul de inmatriculare al masinii. Preturile asigurarii nu difera daca ai o Dacia sau un Lexus, doar ca asiguratorul trebuie sa stie care este masina asigurata sa nu vii cu alta.

ATENTIE 2 – La cod discount, poti sa completezi IMPERATOR10 si vei putea obtine o reducere de 10% din tariful normal.

 

Mai multe informatii aici –-> https://www.eurolife-asigurari.ro/asigurare-calatorie

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest