Cele mai interesante circuite de la Exact Travel – acum, și cu reduceri de târg de până la 300 €

Niagara

Îi cunosc pe cei de la Exact Travel de peste 10 ani. Am lucrat împreună tururi din seria „Haideți cu Imperator” în China (a fost primul circuit din România care a inclus și Zhianjgjiajie în program, acea zonă muntoasă fabuloasă care a reprezentat inspirația pentru Hallelujah Mountain din primul film Avatar), Iran sau Indochina. Și, recent, am lansat împreună și un tur cu totul și cu totul special – e vorba de un tur 2in1 – să trăim Anul Nou Chinezesc în Hong Kong și să savurăm Sakura în Japonia la început de februarie. Mai multe amănunte le poți găsi aici: https://www.imperatortravel.ro/2023/10/trebuie-sa-te-duci-de-doua-ori-in-asia-o-data-pentru-anul-nou-chinezesc-si-o-data-pentru-sakura-nu-e-nevoie-haideti-cu-imperator-sa-admiram-impreuna-si-anul-nou-chinezesc-si-sak.html

Dar, evident, Exact Travel are mult mai multe oferte și circuite. De fapt, nu e o agenție fondată ieri, ci mai precis acum 25 de ani. Nu este una dintre cele mai mari de pe piață, în schimb, „meșterește” circuitele oferite în așa fel încât să ofere experiențe cât mai autentice. Fondatoarea agenției, doamna Olivia Berghianu, a trăit o bună perioadă în Japonia, știe perfect japoneza (dar și cultura japoneză) și ideea inițială a agenției a fost să aducă japonezi în România. Și a adus o grămadă, și aduce și în ziua de azi. Și nu numai japonezi, ci și călători din toată lumea, încet, încet extinzându-se și spre alte piețe.

Dar, pe lângă activitatea de adus străini în România, Exact Travel a început de destul timp să ducă turiști români în destinații îndepărtate și interesante. Evident, punctul forte este Japonia, Exact Travel fiind indiscutabil agenția din România expertă pe această destinație (are și cele mai multe și variate programe, nu doar standardul Osaka – Kyoto – Tokyo de înflorirea cireșilor, ci și  numeroase alte tururi tematice).

Dar ca și în cazul turismului de incoming, astăzi Exact Travel nu oferă circuite doar în Japonia, ci în toată lumea, dar circuite la fel de bine meșteșugite care își propun să prezinte respectiva destinație în mod autentic. Și astăzi vreau să vă prezint câteva circuite care pe lângă că sunt bine lucrate și complexe, sunt și la reducere până în data de 22 noiembrie 2023.

 

SUA: Coasta de Vest, Coasta de Est & Croazieră în Caraibe

Reducere: 300 €

https://exact.travel/vacanta/circuit-sua-si-croaziera-caraibe/

Știu, e imposibil să zici că ai văzut toată America, e o țară imensă, dar acest tur te duce să descoperi cele mai importante orașe ale Americii – evident, New York, autointitulată capitala lumii, locul unde vei găsi comunități din orice țară de pe planetă. Chiar și dacă nu ai fost vreodată aici, când vei păși pentru prima oară, vei avea un sentiment de familiaritate – ai văzut New Yorkul în atâtea filme încât îți vei aduce aminte de numeroase colțuri din oraș. Washington, capitala federală, este cel puțin în centru, un oraș-parc în jurul căruia se înșiră numeroase muzee și monumente la fel de bine cunoscute. Iar de Los Angeles ce să zic – datorită Hollywoodului, este cunoscut ca un oraș unde țărmul Oceanului Pacific aduce atât de mult. Fiind destul de aproape de LA, din program nu va putea lipsi Las Vegas, capitala entertainmentului made în USA (știu, e kitsch, dar e un kitsch absolut spectaculos), dar și cele mai memorabile obiective naturale din SUA – cascada Niagara (pe care am văzut-o și e de neuitat) și Marele Canion (despre care am auzit la fel că e greu, greu de uitat). Miami, capitala hedonistică a Americii, va fi punctul de îmbarcare pe o croazieră care te va purta în Caraibe – vei putea debarca în insulele Jamaica și Grand Cayman, dar și în orașul Cozumel, aflat în Mexic, la doi pași de mai cunoscutul Cancun.

 

Japonia Cireșilor Înfloriți – Tur Premium, 15 martie 2024

Reducere: 200 €

https://exact.travel/vacanta/circuit-japonia-ciresi-premium/

Cum v-am spus, Exact Travel știe la perfecție Japonia și are de departe cele mai bune programe de descoperire ale faimoasei insule. Și chiar dacă e vorba de un program clasic (centrul Japoniei de Sakura), cei de la Exact Travel oferă ceva în plus, ceva autentic, locuri în care descoperi Japonia adevărată, locuri necunoscute de alte agenții de turism din România.

În primul rând, vei avea parte de un însoțitor român care știe limba japoneză, a fost acolo și știe toate detaliile vieții de zi cu zi din Japonia. În plus, el fiind și român, poate să sublinieze acele lucruri pe care poate un japonez nu ar putea să le nuanțeze, fiind amănunte care lui să i se pare ca fiind normale, dar care pentru noi pot fi cu adevărat interesante.

Se va înnopta la ryokan, hotelurile tipice japoneze, se va gusta din vita japoneză, din mâncarea vegetariană de templu, veți asista la o demonstrație a scufundătoarelor Ama (care timp de secole se aruncau spre fundul mării pentru a aduce perle la suprafață). Evident, nu vor fi ratate Tokyo, templele din Kyoto sau căprioarele din Nara, dar și în cazul acestor destinații super cunoscute veți descoperi multe locuri necunoscute pentru alte circuite din România.

Circuitul este mult mai complex și toate amănuntele le veți vedea mai sus.

 

Cuba: Havana & Varadero

Reducere: 200 €

https://exact.travel/vacanta/circuit-cuba/

Cuba are șarmul ei, are carisma ei, are frumusețile ei. Punctul forte este faptul că este o țară încremenită în timp – mai ales în zona rurală, dar și capitala, Havana, e plină de mașini de epocă și de arhitectură colonială. Prin acest tur, veți descoperi atât frumusețile, dar și amănuntele Havanei, unul dintre cele mai frumoase și interesante orașe ale Americii Latine, dar vă puteți și relaxa la Marea Caraibelor în Varadero. În caz că sunteți mai activ, puteți opta să descoperiți orașul colonial Trinidad, o adevărată bijuterie a Cubei, Cienfuegos, un orășel autentic cubanez, dar și Santa Clara, locul care l-a propulsat pe Che Guevara în istoria omenirii (aici se află și mausoleul său).

 

În perioada de reduceri de până la 22 noiembrie, mai sunt și alte 2 circuite care beneficiază de discounturi.

 

Este vorba de:

Croazieră în Okinawa și Taiwan & Circuit în Japonia – cu Andrei Neagu

Reducere: 100 €

https://exact.travel/vacanta/croaziera-japonia-okinawa-taiwan/

si

Croazieră în Alaska

Reducere: 150 €

https://exact.travel/vacanta/croaziera-alaska/

 

Pentru toate ofertele, vă recomand să aruncați o privire aici –> https://exact.travel/targ-de-turism-2023/

Niagara

Niagara

Las Vegas

Las Vegas

New York

Mult prea cunoscuta Statuie a Libertatii

Miami

Welcome to Miami, yummie, yummie, yummie

Japoneza si flori cires

Sakura, inflorirea ciresilor in Japonia

Sakura

 

Sakura Japonia

Categorii:
Diverse

Comentarii

  • Dan spune:

    Nu mai scapam de aceasta paradigma a ciresilor infloriti 🙂 Ciresul din curtea noastra sau din gradina bunicilor nu infloreste? Calatorii placute in continuare!

    • Imperator spune:

      Ba da. Dar nu sunt mii unul langa altul 🙂

      • dan spune:

        Da, o senzatie de un minut 🙂 ; departe de mine gandul ca Japonia nu merita vizitata, prin prisma acestor ciresi, dar incercati sa atrageti turisti cu alte obiective si activitati din Japonia; tara are multe de oferit nu doar alei cu niste copaci infloriti; apropos, sa sti ca o livada de meri din Romania este la fel de impresionanta. 🙂

        • Imperator spune:

          O fi. Am vazut Sakura la Washington – la un moment dat, dupa primul razboi mondial parca Japonia a dat cadou SUA o gramada de ciresi. In al doilea razboi mondial cand japonezii erau dusmani de moarte au venit niste unii cu ideea sa ii taie, dar Slava Domnului nu au facut-o. Si Washingtonul de Sakura arata intr-un mare fel. Nu se compara cu nici o livada. Ceva similar e in Hunza, Pakistan cand infloresc caisii. Dar aici vorbim de zeci de mii de copaci, e o alta poveste decat o livada.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest