Concursul Discovery – 30 de ani

Discovery 30 ani

Mai acum câteva zile, sărbătoream aici ziua de naştere a canalului TV Discovery, unul dintre puţinele canale TV care merită, merită urmărite. L-am urmărit de când l-am descoperit acum mai bine de 25 de ani, când eram student în Olanda, dar şi atunci când a apărut televiziunea prin cablu pe la noi, la mijlocul anilor ‘90, figurând la loc de cinste în lista mea de canale TV. Chiar şi azi, în epoca Internetului, este unul dintre puţinele canale TV pe care le urmăresc. Cum ziceam în postul acesta, vă invităm la un concurs – trebuia să răspundeţi la întrebarea “Cât costă un ocean”. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi răspuns, azi am plăcerea să vă anunţ câştigătorul. Acesta este…

Roxana Popa, al cărei răspuns a fost:

“simplu …cam acelaşi preţ pe care îl are: (omenirea (întreagă) + fauna + flora + stratul de ozon + fiecare fir de nisip + miliarde de raze de soare + mii de poveşti marinăreşti + mii de poveşti pescăreşti + miliarde de zâmbete în nisip + mii de mesaje în sticlă + milioane de vise de copii) x 2000 de ani sau ar putea fi mai simplu… cam cât vieţile a 7.228.000.000 de oameni”.

 

Cum ziceam, cu ocazia împlinirii a 30 de ani, Discovery a întrebat curioşii din regiunea noastră care sunt curiozităţile lor (sunt convins că, în funcţie de acest minisondaj, curiozităţile cele mai întâlnite vor fi răsplătite cu documentare marca Discovery)… puteţi să aruncaţi o privire aici pentru a descoperi ce curiozităţi îi frământă pe români şi pe vecinii noştri. În acest moment, 61% dintre români sunt curioşi să afle cât de aproape ne aflăm să descoperim extratereştrii. Polonezii sunt însă şi mai interesaţi de extratereştri… 90% din bărbaţii polonezi ar dori să afle când vom afla mai multe despre extratereştri :). Iar sârbii… chiar 95% dintre ei. Mă rog, aplicaţia încă este funcţională, puteţi să contribuiţi şi voi la această hartă a curiozităţilor!

Vă mulţumesc încă o dată pentru participare şi vă urez să rămâneţi la fel de curioşi 🙂 !

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest