Tarife Wizz: Milano, Bergamo, Bologna, Bruxelles @ 8 euro, Stockholm @ 22 euro

WizzAir

M-am uitat asa, de luni de dimineata pe tarifele Wizz Air si am descoperit niste tarife foarte faine in perioada imediat urmatoare care poate va incita la o excursie mai mult sau mai putin scurta – am descoperit preturi de 8 euro spre destinatii din Italia si Belgia, si chiar si spre mai „exotica” Suedie, prin aprilie, gasesti si la 22 euro. Dar hai sa va arat ce si cand.

Wizz Price 1

Bergamo – pe 5, 6 si 11 aprilie, aveti bilete la 39 lei (8 euro si ceva maruntis). Nici celelalte tarife nu sunt deloc mari !

Wizz Price 2

Vrei sa mananci niste tortellini in orasul lor de bastina si sa descoperi unul din orasele „secrete” ale Italiei pentru ca se afla din pacate in umbra Florentei ? 12 si 13 aprilie, un dus costa 8 euro

Wizz Price 6

Vezi ca si la Bruxelles ai 2 zile cu 8 euro – pe 20 si 21 aprilie ! Nici pe 19 aprilie, la 15 euro nu e rau 🙂

Wizz Price 4

Milano – zborurile spre principalul aeroport sunt la scoruri tare bune – 4 si 6 aprilie tot la 8 euro, 8 aprilie la 15 euro

Wizz Price 5

Chiar si la Stockholm, la final de aprilie, dai sub 100 lei (22 euro)

Preturile erau valabile in jurul orei 12:30 – 12:45 🙂

Wizz-logo

Comentarii

  • dan spune:

    Merci de info dar bine era sa vedem si niste perechi de zboruri. De obicei wizz balanseaza un zbor dus ieftin cu un intors piperat; asta daca nu ramai vreo doua saptamani prin zona ca sa prinzi si un retur mai ieftin.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest