O linie aeriana de urmarit – Meridiana

Nu stiu cati dintre voi stiti de linia aeriana italiana Meridiana… La un moment dat s-au apucat sa opereze si in Romania, mai précis pe ruta Bucuresti – Venezia, dar dupa cateva luni s-au retras de pe piata romaneasca. Continua sa opereze spre Chisinau la niste preturi rezonabile.


Dar nu pentru destinatia Italia am vrut sa va povestesc despre Meridiana. Ci pentru ca are niste zboruri spre destinatii exotice la niste preturi chiar prietenoase. Ce imi place foarte mult la site-ul lui Meridiana este ca iti indica din capul locului cele mai bune preturi pe diversele destinatii pe urmatoarele 4 luni. Daca ai flexibilitate in a calatori sau pur si simplu stii ca ai 2 saptamani libere in sa zicem octombrie, dar nu stii exact unde sa te duci, te joci pe site-ul lui Meridiana si bingo… sigur gasesti ceva.

Evident trebuie sa mai dai niste bani si sa te duci pana in Italia… dar cum competitia e acerba si preturile scazute, sigur gasesti niste super-deal-uri pentru Roma sau Milano de unde opereaza Meridiana.

Am aruncat si eu o privire si iata ce am gasit (preturile sunt tur – retur, cu toate taxele incluse):

Milano / Roma – Maldive (septembrie – decembrie): 600 euro
Milano – Colombo (plecare sept – oct / retur oct – dec): 637 euro
Milano / Roma – Seychelles (ianuarie – martie): 663 euro
Milano / Roma – Zanzibar (septembrie – octombrie, spre Roma returul poate fi pana in decembrie): 613 euro
Milano / Roma – Tel Aviv (octombrie – martie): 290 euro
Milano – Dakar (noiembrie – decembrie): 472 euro
Milano – Chisinau (octombrie – martie): 215 euro

Pe site puteti sa vedeti foarte usor care sunt acele zile cu preturile cele mai joase pentru a le putea “insfaca”. Site-ul Meridiana este: Meridiana

Categorii:
Italia · Tips & Tricks · Transport

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest