ATENTIUNE NATIUNE:Doar vineri intre 15:00 si 24:00 Blue Air da bilete la 30 euro !

Blue Air

Iaca a venit vremea ca Blue Air sa-si faca anuntat si programul de vara urmatoare… Dar nu asta este stirea extazianta ca oricum se va mai schimba… Super stirea este ca vineri, 8 octombrie intre orele 15:00 si 24:00 puteti cumpara bilete Blue Air la doar 29,99 euro pe segment. Da, ati citit bine, 19,99 euro pana la Roma, Paris, Larnaca sau Dublin (bagajele costa insa separat !). In plus, biletele cumparate maine pot fi folosite intre 1 noiembrie – 15 decembrie 2010 si 15 ianuarie – 29 octombrie 2011, adica cam tot anul viitor !

In mod cert, locurile sunt limitate, asa ca multa bafta… mai ales ca ma astept ca site-ul Blue Air sa se miste tare greu intre orele fatidice… Site-ul Blue Air de unde va puteti cumpara biletele.

Comentarii

 • badge® spune:

  Am prins si eu luna trecuta bilete pt.martie la Paris si Malaga cu 40 euro dus intors. Daca oferta de vineri e pt.tot anul viitor e si mai bine.

 • Traveling Hawk spune:

  Super-pont, Imperator! Probabil voi incerca si eu. Bafta tuturor!

 • PonturiBune.ro spune:

  Probabil ca va fi bataie pe locuri. Mai ales pe destinatii precum Lisabona sau Londra. Apropo, cum a fost la Lisabona?

 • Imperator spune:

  @ Razvan – foarte fain. Din pacate, Blue Air scoata zborul de Lisabona, de aceea m-am grabit 🙂

 • Imperator spune:

  Companiile aeriene intra destul de des in insolventa… Delta a fost de 2 ori deceniul asta, Continental-ul cred ca de vreo 3 – 4 ori in ultimii 20 de ani, din Europa, SwissAir si Alitalia au trecut prin insolventa, parca si Malevul a fost si el de vreo 2 ori in insolventa, inclusiv anul trecut. Insolventa nu inseamna obligatoriu faliment.

 • Liliana spune:

  Too late… as fi luat si eu un Bucuresti Malaga, dar mi-e putin teama ca nu mai apuca sa-si respecte cursele. Deja harta Blue Air nu mai e ce a fost. Destul de putine curse si la ore destul de nepotrivite. Cel putin eu n-am reusit sa imi aleg ceva (din ce n-am vazut). Next time cand mai au oferte, poate poate 🙂

 • Cristina Vladau spune:

  Tocmai mi s-au anulat niste bilete pe Blue Air (chiar daca banii se dau inapoi la ce-mi mai folosesc…), asa ca nu intotdeauna ai si bafta de ofertele respective. Am avut si zbor anulat neanuntat, reprogramat ce-i drept pentru a doua zi. Chiar daca este low-cost si-mi asum un risc mai mare in a finaliza calatoria planificata, tarifele vor face ca si alte dati sa ii incerc. Dar cred totusi ca se poate mai bine chiar si pentru un low cost romanesc!

 • Andrei spune:

  Can te bagi la curse fanteziste de genul Cluj-Suceava si nu numai , e normal sa intri in incapacitate de plata .

 • Andi spune:

  Si eu urmaresc promotii tot timpul pe net de la diferite companii aeriene. Ia mult timp sa iti planuiesti o vacanta frumoasa dar merita 🙂

 • ela-ela spune:

  si eu am cautat bilete pt Lisabona si n-am gasit pentru 2011:(..asa ca m-am multumit cu Valencia..sper sa fie de bun augur alegerea.Daca ai fost acolo..poate ai timp sa povestesti cate ceva,pana in iunie 2011:)

 • Imperator spune:

  @ ela-ela Blue Air scoata zborurile de Lisabona incepand de la sfarsitul lui octombrie. In Valencia nu am ajuns insa niciodata

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii