AEROSVIT: Bucuresti – Delhi cu 267 euro (dus-intors, toate taxele) in iunie !

Aerosvit.jpg

Multumita lui Mihai, am fost sesizat ca Aerosvitul are inca cateva bilete la 267 euro pentru iunie spre India ! Este un pret pe care nu l-am mai vazut niciodata… Si e inca valabil astazi, sambata, 26 februarie, orele 11:00 !

Daca intrati pe site-ul Aerosvit si simulati plecari in iunie (dati cu variatie de 3 zile), o sa vedeti ca vi se ofera un pret de 561 dolari. Selectati-l si va duce mai departe, la pasul urmator unde gasiti si tariful de super sale la 368,05 dolari. Adica 267 euro !

 

Atentie, in iunie, India este in plina perioada musonica, dar puteti merge mai departe spre mai insorita Asie de Sud Est la preturi bune cu Air Asia X care opereaza zboruri low-cost Delhi – Kuala Lumpur.

 

Daca vreti sa ajungeti super-ieftin in Asia la vara, grabiti-va ! S-ar putea ca azi sa dispara si aceste bilete ! Oricum, nici biletele “obisnute” la 561 dolari (406 euro) nu sunt rele, dar 267 euro este un pret de neratat !

 

Delhi sub 300 euro.JPG

Comentarii

 • E intr-adevar super-pret! Nu cred ca vremea e prea buna pentru turism, depinde in ce parte a Indiei vrea cineva sa mearga. Pretul insa, e imbatabil!

 • Florin spune:

  Adevarat un pret foarte bun! Desi abia m-am intors din Asia de Sud Est ….m-as intoarce cat de curand 😉

 • Andrei spune:

  Pretul e halucinant de mic . Nu-mi vine sa cred

 • luticus spune:

  INDIA
  Ce acte trebuiesc prezentate pentru viza la ambasada Indiei la Bucuresti ?
  Pentru plecare in octombrie cand trebuie depusa cererea ? Adica ce valabilitate are viza din momentul emiterii ?

  • Imperator spune:

   Cel mai bine este sa-i intrebi ca s-ar putea sa se fi schimbat. Ultima oara cand am luat viza, mi-a trebuit pasaport, poze, formular, rezervare bilet avion, rezervare hoteluri (aveam mail-uri de la vreo 2 – 3 gueshouse-uri unde urma sa stau). Am luat viza cam cu o luna inainte de a pleca, si era valabila pe 3 luni din momentul emiterii. Mai multe informatii: http://www.embassyofindia.ro/index.html

   • Eu spune:

    Informatiile de pe site-ul ambasadei … frectie Diana 😀

    Noi am trimis, in decembrie 2010, actele pe 14.12 si am luat vizele pe 22.12, valabile 45 zile de la data emiterii. Nu ne-au dat nici o explicatie pentru ca erau pentru o perioada mai scurta de 3 luni, oricum nu ne-a interesat … pe 15-01 ne-am intors …

    Fata de ceea ce a scris Imperator … mai trebuie si 140 RON 😀

    Daca nu esti din Bucuresti, poti sa trimiti documentele prin posta, noi am trimis Prioripost cu confirmare de primire si nu am avut probleme. Vizele le-am ridicat personal (adica … eu pentru toti 4 din grup … nu ne-au cerut sa venim in gasca), cica nu se poate cu curier „colector”.

 • Imperator spune:

  Confirm ca si azi, duminica, 27 februarie pe la 9:30, mai erau inca preturi la 267 euro 🙂

 • Mona spune:

  Nu mai sunt :((((

 • Cristian spune:

  Viza se ia cu doua saptamani inainte de plecare. Te duci dimineata la ambasada, undeva la intersectia Dacia cu Mihai Eminescu, cu o poza de pasaport, biletele de avion printate, cateva cazari, la fel printate si cu vreo 200 de lei parca (mai mult sau mai putin). Va avea loc un mic interviu cu un nene de acolo, in engleza, iar la ora 4 dupa amiaza viza e aplicata!

 • Ali spune:

  Multam pentru pont, si in general, pentru toate informatiile de pe website. Eu am cumparat ieri seara bilete, pentru inceputul lui iunie. Sper sa nu fie probleme la obtinerea vizei, si sa tina vremea, catusi de putin, cu noi!

 • luticus spune:

  VIZA INDIA
  Din posturile referitoare la Viza India reyulta ca aceasta este valabila intre 45 si 90 zile dupa cum doreste functionarul de la ambasada.
  In al doilea rand daca vrei sa gasesti bilete ieftine trebuie sa le cumperi cu 3/6 luni inainte.
  Intrebarea este urmatoarea> Avand biletele cumparate cu 3/6 luni inainte la preturi promotionale adica din acelea care nu mai fot fi restituite, exista RISCUL sa nu primesti viza si sa ramai pierdut de bilete?
  Are cineva cunoastinta ca s-ar fi intamplat cuiva sa i se REFUZE VIZA ?

  • Imperator spune:

   N-am auzit pe nimeni sa i se fi refuzat viza de India… stiu ca au probleme doar tipele sub 20 si ceva de ani care vor sa se duca singure la vreun ashram, dar am auzit ca si in cazurile alea dupa mai mult frecus, le da viza

 • raluca spune:

  Am bilet de avion New Delhi pentru sapt viitoare si inca nu stiu daca sa fac vreun vaccin sau nu. Voi ati facut vaccin?
  multumesc.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest