Low cost-urile se sparg in promotii: EasyJet, Ryanair, Air Asia, Blue Air !

Easyjet.jpg

Sfarsit de saptamana cu oferte furibunde de la unele din cele mai mari companii low cost din lume: EasyJet, Ryanair, Air Asia

Sa incep cu cel mai hot, Air Asia pentru ca perioada promotionala se termina astazi. Practic, se pot cumpara bilete cu 20% mai ieftine pe toate zborurile in perioada 9 aprilie – 26 mai. Perioada de achizitionare a biletelor: 6 – 8 aprilie (deci, doar astazi, am aflat mai tarziu, oricum, multumesc Roxanei). Amanunte aici.

Ryanair baga din nou bilete de la 7 lire pe zbor (evident, dupa aceea, ai parte de o ploaie de taxe si taxulete specifice Ryanair). Daca totusi vrei sa calatoresti cu ce ai pe tine, sa faci check in acasa, sa nu mananci, sa nu bei, sa ai sub 100 kile si alte cateva conditii), poti zbura cu 14 lire dus-intors prin toata Europa. Dar trebuie sa te grabesti pana pe 11 aprilie si sa calatoresti in luna mai. Amanunte aici.

Easyjet ne loveste cu „Massive Sunshine Celebrations” – au 7 milioane de locuri cu preturi incepand de la 24 lire sterline, perioada de calatorie fiind mai generoasa: 4 mai – 30 septembrie. Amanunte aici.

Sa nu uitam ca ieri Blue Air si-a lansat programul de iarna si acum este momentul sa cumperi bilete la cele mai scazute preturi pentru perioada 30 octombrie 2011 – 24 martie 2012, cu preturi de la 15 euro (taxe aeroportuare incluse). Amanunte aici.

Si in timp ce scriam acest post, KLM-ul imi spune ca de azi pana luni, 11 aprilie, au si ei niste promotii de pret: Amsterdam @149 euro, Helsinki @ 159 euro sau Toronto @ 591 euro. Calatoriile pot fi pana pe 30 iunie. Amanunte aici.

Cu atatea oferte, ce mai stati pe acasa ? 🙂

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest