Si a fost 1 aprilie…

Air Asia imbarcare.jpg

Ei bine, din pacate, stirea de ieri a fost o farsa… o farsa de 1 aprilie… Dar trebuie sa recunoasteti ca avea parfum de credibilitate. Pentru ca chiar cred ca Air Asia ar face mai bine sa deschida o baza intercontinentala in Europa de Est, fie ca e la Adunatii Copaceni Intercontinental Interchange sau prin alta parte si sa feed acest hub din toata Europa decat sa zboare direct din Kuala Lumpur spre cateva locatii de pe batranul continent. Oricum, desi la inceput ati avut niste vise frumoase, care apoi s-au naruit, sper ca ati zambit la final si ati luat-o ca pe o farsa 🙂 De acum inainte, revenim la informatii adevarate… pana la urmatorul 1 aprilie 🙂

Si in speranta ca vreodata o sa vedem coada lui Air Asia pe vreun aeroport din Romania, va ofer filmul unei farse facute de cei de la infoturism… noi reglementari cu privire la iesirea din tara.

Etichete:
·
Categorii:
1 Aprilie

Comentarii

  • dan spune:

    Farsa sau nefarsa esti undeva pe aproape, intentia din partea lui Tony a fost dar datorita Guvernului nostru nu a fost un deal bun si datorita acestui lucru s-a ales Cehia ca urmatoare destinatie , acuma nu pot sa zic ca a treia sau a patra dar Praga va fi o baza AirAsia X.
    Cand am citit stirea chiar m-ai facut sa cred ca s-a razgandit sau….dar na ca a fost si 1 aprilie.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest