AUSTRIAN AIRLINES: Viena de la 99 euro

Austrian Airlines.jpg

E weekendul reducerilor bag eu de seama la companiile aeriene – Austrian baga preturi de 98 euro pe ruta Bucuresti – Viena (si inapoi) cu toate taxele incluse ! Atentie – perioada de rezervare este pana pe 12 noiembrie, dar puteti cumpara un bilet si pe un an (minimul este sa stai la destinatie fie noaptea de sambata, fie 2 nopti in afara sambetei).

Inca o data competitia da roade 🙂 De cand FlyNiki zboara intre Viena si Bucuresti de cateva ori pe zi, niste Austrian-ul nu sta cu mainile in san si arunca si ei cu preturi gen 99 euro dus-intors. Unul din aceste „valuri” de promotii are loc chiar zilele acestea cand poti achizitiona un bilet Austrian dus-intors la Viena cu 98 euro. Si remarc inca odata ca asta este probabil doar datorita lui FlyNiki. Pe celelalte destinatii romanesti, Austrian-ul are niste preturi de speriat: Iasi – Viena cu incepere de la 285 euro (da, ati citit bine, de 3 ori mai mult decat din Bucuresti), Cluj – Viena cu incepere de la 291 euro si Sibiu – Viena cu incepere de la 294 euro !

Despre promotia Bucuresti – Viena, pot insa sa remarc disponibilitatea site-ului lui Austrian care iti indica imediat care sunt zilele in care poti achizitiona bilete la 99 euro. Click aici ! Si veti vedea imediat zilele „promotionale” (patratele verzi)… sunt destul de multe patratele verzi, deci aveti de unde alege… Dupa cum ma asteptam, patratelele verzi dispar insa in jurul datei de 1 Decembrie si de Craciun – Anul Nou 🙂

Pentru rezervari, click aici.

Categorii:
Austria · Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii