TAROM – 119 euro biletul de avion pana in Germania :) Inclusiv din Cluj si Sibiu

Tarom.jpg

Stiu ca cei care calatoresc spre Germania sunt mai urgisiti – nu prea zboara low-costuri pe acolo (doar un Wizz stingher pe la Dortmund sau Blue pe la Stuttgart), iar Germanwings este orice, dar nu un low cost. Uneori, Lufthansa mai da cu preturi bune in populatie si cam atat… De aceea cred ca noua promotie de la Tarom este mai mult decat binevenita pentru cei care au de gand sa calatoreasca la anul in patria berii, carnatilor si a lucrurilor facute de calitate 🙂

Incepand de astazi, puteti sa cumparati de pe site-ul Tarom bilete de avion pe destinatia Germania la pretul de 119 euro (toate taxele incluse).

Perioada de zbor este 15 ianuarie – 30 octombrie 2012, deci timp garla si sunt puse la bataie nu mai putin de 20.000 de bilete.

Si iata ca promotia aceasta se adreseaza si celor mai urgisiti din afara Capitalei care nu prea au parte de prea multe oferte bune… Cursele pentru care acest pret este valabil sunt: Bucuresti – Frankfurt, Bucuresti – Munchen, Cluj-Napoca – Frankfurt si Sibiu – Munchen.

Sunt destule bilete, nu e cazul sa va aruncati in noaptea asta, dar nici sa nu lasati sa treaca timpul prea mult… Si daca ajungeti pe acolo, beti o weissbier si pentru mine 🙂

Comentarii

 • Croco spune:

  wiessbier sau weissbier ?

 • metal spune:

  Nu este chiar timp garla pentru procurarea biletelor:

  „Promoţia este valabilă pentru călătoriile dus-întors, începând cu 15 ianuarie 2012 până pe data de 31 octombrie 2012. Tarifele sunt disponibile spre vânzare în perioada 01-30 noiembrie 2011.”

  Doar luna asta se pot cumpara bilete la aceste preturi, adevarat insa ca perioada de calatorie este mare. Problema este urmatoare: incepand cu luna august nu mai poti cumpara bilete :(, inca nu le-au scos la vanzare…asa incat, foarte buna oferta…pacat nu poti cumpara. Eu vreau un Munchen in august 2012.

  Eu nu inteleg cum pot arunca „oferta” fara sa o poti cumpara, trebuie ca este ceva putred in Dane….pardon, departamentul vanzari Tarom.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest