In Asia la vara – super preturi la Air Asia !

Air Asia imbarcare.jpg

Aveti de gand sa mergeti in Asia la vara ? Zilele acestea Air Asia are una din mega-promotiile cu care ne loveste din cand in cand ! Puteti cumpara doar pana pe 11 decembrie, iar perioada de calatorie este 1 iulie – 27 octombrie (cand e sezonul secetos in Indonezia, Malaezia, Singapore sau Brunei) !

Hai sa trec in revista niste preturi:

Kuala Lumpur – Siem Reap (Angkor Wat): 26 euro

Kuala Lumpur – Hong Kong: 48 euro

Kuala Lumpur – Bali 13 euro

Kuala Lumpur – Singapore 11 euro

Kuala Lumpur – Bangkok 13 euro

Kuala Lumpur – Hanoi 16 euro

Bangkok – Phuket 11 euro

Bangkok – Hong Kong 56 euro

Bangkok – New Delhi 59 euro

Bangkok – Bali 43 euro

Phuket – Bali 43 euro

Phuket – Singapore 23 euro

Bali – Perth (Australia): 43 euro

Lista completa a ofertelor promotionale Air Asia le gasiti aici.

Comentarii

 • Gogu spune:

  Acu’, ma imparate, daca tot faci o pomana cu noi, fa-o pana la capat si ajuta poporu’ calator si cu-o oferta de ajuns intr-un loc de unde sa ne suim in avioanele lu AirAsia.
  Nu zic neaparat sa faci research 2 nopti, dar macar o idee: poate-un Aerosvit pana-n NewDelhi sau un AirArabia/FlyDubai din Istambul sau altele de le stii tu si eu nu.

  Ganduri bune!
  Gogu

  • Imperator spune:

   Inca n-au aparut oferte pentru perioada respectiva, mai prin ianuarie – februarie… Pana atunci, am scris un post pe tema asta nu foarte demult: http://www.imperatortravel.ro/2011/11/india-sau-thailanda-de-ce-nu-si-india-si-thailanda-top-top-cu-low-cost-ul.html
   🙂

   • misona spune:

    Buna!

    Observ ca ai calatorit extrem de mult, eu deloc, nici macar in tara 🙁 de aceea m-am gandit ca poate ai timp sa-mi elucidezi si mie cateva intrebari, poate la care ar fi trebuit sa stiu raspunsul insa din pacate nu il stiu.
    Scopul rugamintii mele este ca imi tot joaca prin minte un gand: acela de a calatorii in Coreea de sud (am observat ca nu e trecut in nici una din categoriile de mai sus).
    Citeam in unul din articole ca s-a cheltuit 2200euro pt o calatorie de 73 de zile suma mica tinand cont ca eu ma gandeam ca o calatorie de 10 zile in coreea de sud m-ar duce la 2500 euro.
    Te rog eu mult de tot sa ma ajuti daca iti sta in putere sa o faci.
    PS: daca altcineva are orice fel de informatii legat de o calatorie in Coreea de sud, va rog frumos nu ezitati a ma contacta la adresa de email data mai jos.

    Multumesc!

    Misona, misona_17@yahoo.com

 • Li spune:

  Nu putem ca ne omoara umblatul dupa vize, nu suntem toti din Bucuresti…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest