Last Minute Interra – Ce ziceti de o mini-vacanta de 8 Martie?

Martisor.jpg

Inceputul primaverii este plin de tot soiul de ocazii de mini-vacante: Valentine’s Day, poate si 1 Martie (dar rar am mai auzit de martisoare-excursii) si in fine si 8 Martie. Ce-ar fi sa mergeti intr-o mini-vacanta de 8 Martie, mai ales dupa iarna asta… Cred ca ar fi o idee faina pentru un cuplu. I-am intrebat pe cei de la Interra si am vazut ca au ceva oferte bune de 8 Martie, asa ca i-am rugat sa mai amane putin promotia pentru cititorii imperatortravel.ro! Deci, mai aveti reducere 5% pana in 25 februarie! Spuneti-le ca ati aflat de oferta de la mine!

Care ar fi deci ideile de mini-vacanta de 8 Martie.

Hai sa incepem undeva unde sigur va fi cald – Roma. Am fost, probabil, de 15 ori la Roma si nu cred ca ma voi plictisi vreodata sa merg in Cetatea Eterna. Si cred ca marea majoritate a celor care au fost la Roma vor fi de acord cu mine. In plus, in mod sigur, va fi cald. Am o verisoara in Roma, tocmai am vorbit ieri cu ea si erau 15 grade la pranz… O placere suplimentara pentru noi, cei care dam zapada la minus nu stiu cat.

Programul este pe perioada 7-11 martie. Ce puteti face la Roma? Programul este flexibil – puteti sa savurati Cetatea Eterna pe cont propriu sau sa participati la excursiile optionale organizate de Interra. Pentru prima zi se va organiza o vizita la Vatican (inclusiv la Muzeu, se va rezerva in avans pentru a nu sta ore in sir la coada), a doua zi, o excursie la Tivoli, unde puteti vizita celebrele gradini Vila D’Este, iar pe 10 martie, o excursie de o zi la Capri, poate unul din cele mai frumoase locuri din Europa (parerea mea). Repet, acestea sunt excursii optionale, puteti face ce doriti, recomandarea mea insa este sa nu ratati Vaticanul, sa va plimbati prin amplul centru istoric al orasului si sa mancati in micile restaurante traditionale din Trastevere.

La un moment dat, am scris un articol despre cam ce poti face 2 zile pline la Roma, sper sa va inspire !

Propunerea Interra pentru Roma o puteti citi facand click pe link.

 

O alta propunere de excursie de 8 Martie este, evident, la Paris, probabil cel mai romantic oras din Europa (la concurenta cu Praga sau Talinn, as zice eu).  Perioada este aceeasi: 7-11 martie si ideea este aceeasi – program flexibil cu programe optionale pe care le puteti alege sau nu.

Pe 7 martie, la sosire, aveti insa inclus un tur cu autocarul pentru a va familiariza cu cele mai reprezentative monumente, iar, pe 9 si 10 dimineata, puteti face un tur cu insotitorul de grup pentru jumatate de zi. In 8 martie exista posibilitatea sa vizitati impresionantul Palat Versailles, ca o excursie optionala. Din punctul meu de vedere, Parisul este un oras care trebuie descoperit pe jos, la pas, pentru a-i descoperi poezia. Daca vreti sa vizitati principalele obiective, va puteti inspira din propunerea mea de traseu prin Paris.

Oferta Interra pentru Paris.

 

Daca doriti o mini-vacanta mai activa si, de ce nu, mai “kinky”, ei bine, si Amsterdamul se regaseste pe lista celor de la Interra. La fel, puteti opta pentru programe optionale sau sa descoperiti muzeele, canalele si coffee shopurile Amsterdamului la pas. In prima zi veti avea inclus insa in program si un tur de oras cu un ghid local, care va poate orienta spre ce ati putea sa faceti… Cele doua programe optionale va vor releva doua fatete diferite ale Olandei: o Olanda traditionala cu mori de vant si canale prin satele pescaresti din jurul Amsterdamului, iar celalalt tur va va arata alte trei orase ale Olandei – Haga, capitala cu strazi largi si linistite, Delft, un oras traditional, cu canale, piata centrala si cladiri neschimbate de secole, si Rotterdam, capitala avangardei arhitecturale as zice eu in Europa.

Pentru o idee de program pe cont propriu, uitati-va aici pentru inspiratie.

Si o nota – veti citi in oferta Interra si despre o excursie optionala de o zi la expozitia florala din Keukenhof. Aceasta se deschide in 22 martie, deci nu o veti putea vizita daca mergeti de 8 Martie, ci doar in tururile de dupa 8 martie.

Oferta Interra pentru Amsterdam.

Vacanta placuta 🙂 !

1. Catedrala Sf. Petru Vatican.JPG

Unde va puteti face o mini-vacanta de 8 martie ? Poate la Roma

2. Turnul Eiffel Paris Franta.JPG

Paris

3. Gara Amsterdam.JPG

Amsterdam

Etichete:
· ·
Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Destinatii