DOAR 4 zile: Bucuresti – Praga @ 99 euro cu CSA

4. biserica din Tyn.jpg

Multora dintre voi le place Praga. Unii au fost, altii vor sa se duca. Si mie imi place mult, parere personala – este cea mai frumoasa capitala din Europa Centrala. E drept, uneori este luata cu asalt de hoarde de turisti de de abea te misti pe ulitele din orasul vechi, dar si asa, este un loc in care merita sa mergi… Mai ales cand apare o promotie de bilete de la compania aeriana ceha CSA (Czech Airlines). Atentie: e valabila doar cateva zile !

Deci, incepand de maine, 31 mai pana pe 3 iunie, puteti achizitiona bilete de avion Bucuresti – Praga (si retur) la excelentul pret de 99 euro. Nu incercati de azi, ca preturile nu sunt incarcate, doar maine. Si eu zic sa va grabiti pentru ca banuiesc ca biletele vor „zbura” rapid. Perioada de calatorie este 24 iunie – 31 august, adica fix in mijloc de vacante.

Pentru un weekend sau un concediu mai lung in Cehia, accesati site-ul CSA si luati-va biletul !

Comentarii

  • Floryn spune:

    Frumos la Praga, ultima data am fost acum doi ani si ma tenteaza sa mai dau o fuga macar pentru 3-4 zile. Multam fain Cezar pentru anunt.

  • Ovidiu spune:

    Da,da frumos la Praga!Grija mare la buzunare si la obiectele lăsate in camera de hotel!In rest pot sa spun ca am facut un Revelion de pomina cu câțiva interlopi bulgari!Am si o amintire haioasa:din tot grupul de bulgari doar o gagica știa engleza si părea mai scolita pana a scos porumbelu:zice la un moment dat ca nu înțelege de ce toată lumea apreciază clădirile istorice din Praga,ca doar si la ei sunt o grămadă de case vechi si nu le vizitează nimeni!…Fără comentarii!!:)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest