WOW ! Tarom baga promotie si la zboruri interne – de la 79 euro un dus-intors !

Tarom.jpg

De aproape 3 ani de cand am acest blog, tot v-am anuntat despre promotii la bilete de avion spre destinatii cat mai diverse – din Brazilia in China si din Indonezia pana in Peru… Dar despre bilete cu preturi promotionale de avion nu v-am spus niciodata. Pentru ca nu am vazut nici o promotie… Cursele interne sunt relativ non-competitive. Exceptand Bucuresti – Timisoara pe care zboara Tarom si Carpatair, in rest, nu exista competitie pe nici o ruta interna. Companiile low-cost ca Blue Air sau WizzAir au mai incercat cate ceva, ba un Cluj – Bucuresti, ba o Timisoara – Bucuresti, dar au renuntat rapid. Taromul a ramas Regele neincoronat a curselor interne din si spre Bucuresti… Chiar si asa, am ramas surprins sa vad promotii Tarom pe curse interne !

Repede, sa va zic despre ce e vorba, mai ales ca la mijloc nu sunt decat 2500 de bilete, deci zboara repede.

Perioada de vanzare: de acum pana se termina

Perioada de zbor: 1 iulie – 31 august

Unde si cat: Bucuresti – Suceava, Sibiu si Tg. Mures la 79 euro. Oradea, Baia Mare si Iasi la 89 euro. Timisoara si Cluj-Napoca la 99 euro

Biletul este dus-intors, include taxele, ceva de baut, un pic de mancat si un bagaj de 20 kile parca.

Detalii promotie pe pagina Tarom

Comentarii

  • sophie spune:

    Fara prea mare legatura cu articolul de mai sus, ai vreun articol despre Bucuresti?Ce crezi, merita sa ii aloc mai mult timp pentru vizitat sau sunt de ajuns 2-3 zile?Am fost prin Bucuresti doar prin trecere si nu am apucat sa vad prea multe,de aceea intreb.In calitatea ta de calator prin atatea locuri minunate,crezi ca merita Bucurestiul vizitat?Cum e viata locuitorilor din Bucuresti?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest