Ryanair va opera din Tg. Mures… Sa fie inceputul unei ofensive Ryanair in Romania ?

ryanair.jpg

Maine la Tg, Mures, la orele 15:00 va fi o conferinta de presa ce va anunta deschiderea unor curse ale Ryanair de pe aeroportul Transilvania din Tg. Mures. Nu stiu inca destinatiile (desi pe facebook, am vazut azi comentarii ca ar fi vorba de Dublin si Pisa), dar probabil nu este vorba de deschiderea unei baze noi a Ryanair, ci mai degraba zboruri spre Tg. Mures din baze deja existente (iar Pisa si Dublin sunt baze Ryanair).

Desi personal nu imi place Ryanair, mi se par niste mega-scartari, trebuie insa sa recunosc ca au facut un business super mare si, culmea, profitabil, intr-o industrie afectata de pierderi masive si falimente in lant. Pentru noi, calatorii, evident, este o veste buna care merita salutata… Trebuie doar sa aflam detalile – preturi si destinatii. In caz ca intr-adevar Dublin si Pisa se confirma, nu va fi o competitie directa cu Wizz, celalalt operator de pe aeroportul din Tg. Mures care opereaza in 11 destinatii, dar nu si spre Dublin si Pisa (opereaza insa destul de aproape de Pisa, la Forli).

Ryanair a mai venit acum cativa ani buni, hotarati sa rupa piata, dar s-au retras destul de rapid (voiau sa-si deschida baze la Arad si Constanta). Intre timp, mai opereaza vreo 2 rute din Constanta, dar fara prea multe valuri.

Let the battle begin !

PS: Una din surse este airbuzz-ul, dar baietii nu par sa fi dat stirea pe blog, doar pe Facebook

Etichete:
·
Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest