Turkish Airlines din Constanta: 99 euro la Istanbul, iar Asia si Africa sunt ceva mai aproape

TurkishAirlines.jpg

Acum cateva saptamani, a aparut prin presa si pe net informatia ca Turkish Airlines deschide cea de-a doua destinatie in Romania… Pentru mine, nu a fost o surpriza ca cea de-a doua destinatie romaneasca aleasa a fost Constanta… Constanta a fost pentru mult timp Kustandje, aici traieste o importanta comunitate turca, iar relatiile de business intre cele doua orase-port dureaza de mii de ani, de pe vremea Bizantiumului si a Tomisului 🙂 Intre timp, au aparut si preturile.

Stirile sunt bune pentru constanteni – nu mai e nevoie sa vina pana la Bucuresti daca doresc sa foloseasca serviciile Turkish Airlines, in plus, beneficiaza si de un pret cu cateva euro mai mici pentru diverse destinatii – banuiesc ca cei cativa euro vin de la taxele mai mici percepute de aeroportul Mihail Kogalniceanu ca diferenta mica nu sugereaza vreun pret promotional.

Sa mentionez insa, ca totusi Turkish-ul a bagat un pret promotional pe relatia Constanta – Istanbul, biletul de avion costa 99 euro dus-intors. Pentru alte destinatii, am simulat niste bilete in mai pentru aceleasi date din Bucuresti si Constanta, Iata rezultatele: Istanbul din Bucuresti costa 161 euro, iar din Constanta numai 99 euro (asta este cert, pretul promotional de deschidere). Bangkok costa 804 euro din Bucuresti si 792 euro din Constanta. Hong Kong costa 703 euro din Bucuresti si 692 euro din Constanta. Kilimanjaro costa 788 euro din Bucuresti si 777 din Constanta, iar New York costa 630 euro din Bucuresti si 619 euro din Constanta. Daca locuiti in Bucuresti, nu merita sa mergeti sa zburati din Constanta, dar pentru dobrogeni, deschiderea rutei Constanta – Istanbul e mai mult decat binevenita… Constanta se conecteaza intr-adevar cu lumea, cele cateva curse operate de Ryanair nu erau destul.

Cursa inaugurala Constanta – Istanbul este planificata pentru 26 aprilie (probabil cu sampanie si fursecuri), iar pentru inceput, vor fi 3 curse pe saptamana.

Pentru rezervari, uitati-va pe site-ul Turkish Airlines. In plus, ii multumesc lui Razvan pentru atentionare 🙂

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest