Promo Air Serbia: 2 bilete Bucuresti – Belgrad la 169 euro (adica 85 euro pe persoana)

Air Serbia.jpg

In caz ca va ganditi la un cirty break intr-o destinatie mai putin batuta, de ce nu luati in considerare Belgradul ? Desi nu are niste monumente impresionante, din acelea de intrat in top nu stiu care, Belgradul este un oras pe care trebuie sa-l iei la pas, sa-l simti, sa-l traiesti si atunci te va cuceri fara indoiala. Pentru mai multe despre Belgrad, cititi articolele care le-am scris pe blog, le gasiti aici. Ei bine, desi Belgradul e la doi pasi de Romania, poate veti fi surprinsi sa descoperiti ca fara masina personala, e cam greu de ajuns. Trenul Bucuresti – Belgrad a fost suspendat, de asemenea din cate stiu nu exista nici un autobuz Belgrad – Timisoara, ci doar un microbuz care vine si te ia de la o adresa din Belgrad sau Timisoara. Mai exista cursele Tarom si Air Serbia intre Bucuresti si Belgrad. Ei bine, Air Serbia are zilele acestea o promotie pe ruta Bucuresti – Belgrad la un pret de low cost, deci, o oportunitate buna sa te duci sa descoperi vibranta capitala a Serbiei. Iata amanuntele.

Puteti cumpara 2 bilete Bucuresti – Belgrad dus-intors pentru pretul de 169 euro (adica 85 euro pe persoana).

Perioada in care puteti cumpara biletele: 24 – 27 octombrie 2014.

Perioada de calatorie: 28 octombrie 2014 – 15 iunie 2015 (timp garla, inclusiv in perioada pantalonilor scurti :))

Ce trebuie sa faci. Intra pe linkul asta. Vezi ca vei gasi pretul de 169 euro dus-intors doar daca faci simularea din linkul care vi l-am dat, daca intrati pe pagina principala si simulati Bucuresti – Belgrad pentru 2 persoane, nu veti prinde pretul la oferta. Bafta 🙂

Comentarii

 • Există două trenuri pe zi din Timișoara spre Vârșeț, cu legături bune spre Belgrad. De asemenea, și Vârșețul merită vizitat, mai ales că trăiesc și destui români acolo.

  Ovidiu 26 octombrie 2014 14:56 Răspunde
  • Trenurile Bucuresti – Craiova – Timisoara – Belgrad si retur vor fii introduse in perioada urmatoare (2014) conform unor intelegeri.

   razvi 30 octombrie 2014 2:05 Răspunde
 • numai biletele buc-belgrad intra in promatia asta? daca vreau buc-praga via belgrad cu air serbia nu merge? multumesc!

  andrei 27 octombrie 2014 17:25 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii