City break la Belgrad ? Bucuresti – Belgrad la 108 euro cu Air Serbia

Air Serbia.jpg

Air Serbia este noua companie aeriana a Serbiei, rebranduita din fostul JAT si detinuta acum in proportie de 49% de catre compania nationala a Emiratelor Arabe Unite, Etihad. De fapt, v-am povestit despre aceasta miscare interesanta cand a fost anuntata. Desi zborurile nu au fost inaugurate (primul zbor Air Serbia o sa fie candva pe la inceputul lui decembrie), au aparut deja oferte, de fapt este oferta anuntata la lansare: Bucuresti – Belgrad (si inapoi) la 108 euro !

Orarul curselor nu e chiar bun, e fix in mijlocul zilei ceea ce face ca sa nu petreci prea mult timp la destinatie, dar sa-l mentionam si pe acesta. Se pleaca din Bucuresti la ora 16:20, se aterizeaza la Belgrad la 16:50 (datorita diferentei de 1 ora de fus orar), iar la retur, se pleaca din Belgrad la ora 13:30 si se aterizeaza la Bucuresti la 15:50. Curselor au loc zilnic.

Promotia de pret este valabila pana la data de 28 noiembrie, iar perioada de zbor este pana pe 29 martie 2014. Dupa aceasta data, pretul unui bilet dus-intors Bucuresti – Belgrad este de 162 euro. Air Serbia nu este o companie low cost, deci in pret intra si bagajul de cala si ceva de mancat (nu cine stie ce, e o cursa scurta) si bauturi.

Iar daca vreti sa stiti ce puteti face la Belgrad, aruncati o privire pe un articol de-al meu mai vechi despre ce poti face intr-un weekend la Belgrad.

Comentarii

  • Cristian spune:

    Ce parere aveti, orarul este batut in cuie ? Pentru primavara -vara 2014 , cand doresc sa vizitez Muntenegru, mi-ar conveni sa se schimbe, deoarece cursa Belgrad – Tivat pleaca la ora 15.50 🙁 .Sigur ca alternativa este Taromul (cu zborul de dimineata), dar as prefera sa zbor cu sarbii… Iar la trecerea la orarul de vara poate mai revin cu o promotie 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest