Din nou de la Qatar Airways: iei un bilet, al doilea gratuit in clasa business

Qatar Airways.jpg

Se pare ca cei de la Qatar Airways doresc sa-si promoveze mai mult clasa business, acolo unde sa te simti cu adevarat de 5 stele. Daca acum vreo cateva saptamani, avea o promotie similara – cumperi un bilet la clasa business, al doilea il primesti gratuit (se plateau doar taxele de aeroport), ei bine, promotia se repeta. Ati ratat-o pe cea de dinainte si luati in considerare ideea de a calatori in puf, iaca aveti inca 4 zile la dispozitie sa cumparati la oferta Qatar Airways de 1 + 1 gratis.

Hai sa vedem care sunt preturile:

Bucuresti – Bali la 3272 euro/cuplu, deci 1636 euro / persoana

Bucuresti – Bangkok la 2728 euro/cuplu, deci 1364 euro / persoana

Bucuresti – Shanghai la 2852 euro / cuplu, deci 1426 euro / persoana

Evident, sunt mult mai multe destinatii din Africa, Asia si Orientul Apropiat, pe care le puteti descoperi aici.de unde si puteti rezerva.

 

Promotia este valabila din 24 pana in 28 noiembrie 2014, dar se poate calatori in perioada 1 decembrie 2014 – 26 martie 2015 (o perioada minunata de vizita pentru Indochina, India si alte cateva locatii), dar ceea ce e important, FARA perioade de blackout, deci si de Sarbatori. Evident, numarul de bilete este limitat, iar cele doua persoane trebuie sa zboare pe acelasi avion.

 

 

 

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii