Weekendul de 1 decembrie. Bilete de avion la maximum 100 euro

Wizz Air.jpg

Se apropie data de 1 Decembrie cand avem un weekend lung – lunea este libera. Daca am fi fost mai norocosi, am fi avut 4 zile libere ca mai nou si Sf. Andrei e zi libera, dar acum a picat duminica. Lasa, la anul 🙂 Atunci o sa avem 4 zile libere una dupa alta. Dar si asa, e un weekend care poate fi folosit ca citybreak. Asa ca m-am gandit sa arunc o privire spre ce destinatii poti zbura cu maximum 100 euro (dus-intors, evident). Si acestea sunt:

Plecare din Bucuresti

Bari, in sudul Italiei – pe acolo, pe langa toc, un oras in care am fost de 2 ori acum peste 15 ani, dar care are un aer … african. Merita vazuta insa si zona de langa. Tarif: 98 euro (plecare vineri, retur miercuri).

Basel, poarta de intrare low-cost in Elvetia. Din Basel, poti sa ajungi imediat in Alpi, sa vizitezi orase istorice precum Lucerna si Berna, dar si sa explorezi Muntii Padurea Neagra de unde izvoreste Dunarea. Tarif: 50 euro (plecare duminica, intors miercuri).

Bologna – este un oras aflat din pacate in umbra Florentei si nu merita. Evident, odata ajuns in Bologna, puteti sa descoperiti Florenta, aflata la o ora cu trenul, dar si alte locuri mai putin vizitate, dar foarte interesante cum ar fi Parma si mai ales Ravenna si mozaicurile sale bizantine. Tarif: 91 euro (plecare vineri, retur marti).

Bruxelles – capitala Europei va fi superb impodobita de Craciun. In plus, Brugge e la doi pasi. Iar biletul e doar 96 euro (plecare vineri, retur marti).

Eindhoven – nu e cine stie ce, dar e cea mai apropiata destinatie low cost de Amsterdam. Iar biletul de avion e doar 85 euro (plecare vineri, retur marti).

Larnaca – simtiti nevoia de un pic de caldura ? Pai in Cipru este clar mai cald ca la noi… Iar insula e superba. Tariful e 81 euro (plecare joi, retur marti).

Milano Bergamo – capitala modei, Domul, dar si cateva orase superbe pe langa (cum ar fi Como). Un loc fain de city break. Iar tariful este 86 euro (plecare vineri, retur marti)

Napoli – Doamne, cate sunt de vazut in Napoli si in zona… De abia le vezi intr-o saptamana – Napoli, Capri, Pompei, Vezuviu, Coasta Amalfitana… sau doar o parte dintre ele. Tariful este 98 euro (plecare vineri, retur luni).

Torino – este un oras neasteptat de frumos, dar cam necunoscut. Daca ati vazut marile bijuterii ale Italiei gen Roma, Florenta, Venetia, etc, merita si o tura la Torino. Mai ales ca biletul e doar 81 euro (plecare sambata, retur marti).

 

Din Cluj-Napoca

Bari – tarif: 86 euro (plecare sambata, retur marti).

Dortmund – nu am fost niciodata in acest oras industrial, dar banuiesc ca este foarte frumos ornat de Craciun, In plus, puteti ajunge repede in orase mult mai faine din punct de vedere arhitectural cum ar fi Aachen sau Bonn sau la impresionantul Dom din Koln. Tarif: 62 euro (plecare vineri, intors luni sau miercuri).

Venetia – vreun weekend romantic in orasul construit pe apa ? Si iarna e fain, mai ales daca prinzi niste zile insorite. Tarif: 98 euro (plecare sambata, retur marti).

 

Din Timisoara

 Bari – vaaaaaai, cat de ieftin e ! Doar 33 euro (plecare sambata, retur marti) !

Bruxelles – e si el aproape moca… La 50 euro (plecare duminica, retur miercuri)

Dortmund e si la 86 euro (plecare duminica, retur miercuri)

Frankfurt – o destinatie care nu e deservita din toate orasele Romaniei cu o mare piata de Craciun taman buna de vizitat. La 62 euro (plecare vineri, retur luni).

Munchen Memmingen – asta chiar e de neratat pentru ca Munchenul e un oras superb, mai ales acum pregatit de Craciun. Si biletul e doar 33 euro (plecare sambata, retur marti).

Milano Bergamo – tarif la 47 euro (plecare vineri, retur miercuri)

Roma Ciampino – Este unul din orasele mele preferate. Am fost de vreo 15 – 20 ori si nu ma satur de el. Iar biletul e la 96 euro (plecare vineri, retur miercuri)

Mama, ce preturi din Timisoara !

 

Din Tg. Mures

Budapesta – arata intr-un mare fel … si de Craciun si in general, dar de Craciun inca si mai si. Tariful e doar 47 euro (dus sambata, retur marti).

Dortmund. Tarif: 47 euro (dus joi, retur marti)

Munchen. Tarif: 91 euro (dus sambata, retur marti)

Paris – in fine, un oras de unde poti ajunge in Orasul Lumina cu sub 100 euro de 1 Decembrie ! Tariful e doar 86 euro !

Roma Fiumicino – tarif: 74 euro (dus vineri, retur luni tarziu)

 

Din Craiova

Bologna – tarif: 40 euro (dus vineri, retur luni)

Dortmund – tarif 33 euro (dus sambata, retur marti)

Roma Ciampino – tarif 98 euro (dus sambata, retur marti)

 

Din Sibiu

Dortmund – tarif: 50 euro (dus duminica, retur miercuri)

 

Din Arad

Milano – tarif: 79 euro (dus vineri, retur luni)

 

Toate tarifele sunt valabile astazi pe la orele 17:00 pe site-ul WizzAir. Dupa cum prea bine stiti, tarifele pot fluctua de la o ora la alta, dar daca aveti de gand sa mergeti undeva de 1 Decembrie, acum e momentul sa va decideti. Sau sa faceti o surpriza 🙂

Tarifele contin taxele aeroportuare, dar nu si taxa de bagaje. Daca mergeti totusi cateva zile intr-un city break, puteti sa achizitionati doar un bagaj mare de mana (pana in 10 kg) care costa 10 euro (o ruta).

 

 

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii