Marea batalie a Bruxelles-ului: Ryanair @ 36 euro, WizzAir @ 33 euro :) Dus – intors !

Oferta bilet avion Bruxelles.jpg

Mai acum vreo 2 ore am primit un mail de la Ryanair anuntandu-ma ca ofera bilete promotionale pe ruta Bucuresti – Bruxelles Charleroi la pretul de 18 euro (one way, taxe incluse). Am intrat si am simulat, asa e, un bilet dus-intors Bucuresti – Bruxelles Charleroi in lunile ianuarie, februarie si martie costa 36 euro. M-am gandit ca e super-pret 🙂 Dar mi-a trecut prin minte sa verific si ce face competitia. Asa ca am intrat la Wizz si am descoperit ca au reactionat … exista zile (cum e cazul combinatiei 20 – 26 ianuarie cand un bilet dus-intors costa nu mai putin de 33 euro ! Sincer, la banii astia, merita sa dai o fuga la Bruxelles, chiar daca nu e cea mai frumoasa perioada a anului. 

Dar cine stie, poate aveti bafta si prindeti si soare, dar chiar si fara bafta, prindeti perioada de reduceri ! Si prin Belgia, de obicei, chiar sunt reduceri sanatoase. Pentru mai multe informatii si ponturi despre Bruxelles, aruncati insa un ochi pe acest link. Bafta.

Sa nu uit… m-am uitat si pe Blue Air, nici ei nu au preturi rele, dar nu par sa fi reactionat la fel de ferm ca Wizz. Un dus-intors la Blue costa minimum 60 euro.

Comentarii

 • ciprian spune:

  La preturile astea trebuie sa adaugi o infórmatie vitala. .atat Wizz cat si Ryanair aterizeaza pe Charleroi un aeroport aflat la o ora distanta de Bruxelles .Iar de acolo un bilet de autocar dus intors ajunge la 40 de euro.

 • Dan spune:

  O informatie in plus,daca imi este permis !
  Ryanair si Wizz aterieaza pe aeroportul Charleroi ! Costurile pentru transferul in oras…sunt si pot fi f.mari (mai mari decat costul biletului de avion) !
  Blue Air…aterieaza pe Aeroportul International Bruxelles,iar costurile transferului sunt semnificativ mai mici !
  Adunand costul biletului de avion + costul transferului…..in opinia mea…cea mai ieftina varianta este Blue Air !

 • Imperator spune:

  Din pacate nici un aeroport nu e in centrul orasului.

  Autobuzul Charleroi – Bruxelles costa 28 euro dus-intors, iar trenul Zaventham – Bruxelles costa 18 euro dus-intors. Din Zaventham, mai sunt ceva autobuze care te lasa prin zona institutiilor europene (o zona sinistra noaptea) si de acolo mai trebuie sa iei ceva spre centru care ar costa 6 euro dus-intors.

 • Radu spune:

  Deci transferul de la Charleroi nu ajunge la 40euro nicicum. E 17 euro un dus daca il iei de la fata locului. E maxim 14 euro de pe net, iar daca il iei din timp pretul de plecare pentru un dus e 5 euro. Deci daca alegi datele cu atentie transferul poate costa doar 10 euro dus-intors.

 • Dan spune:

  Ok nu 40 nu 38 dar important e de spus ca nu te costa doar 33 de euro si esti la Bruxelles

  • Imperator spune:

   Te mai costa autobuzul, trenul sau avionul pana la Bucuresti, te mai costa autobuzul de la Gara de Nord sau din oras pana la aeroportul Otopeni sau eventual taxiul. Te mai costa metroul de la autogara Militari sau de la Basarabi.

 • Razvan S. spune:

  A fost chiar 27 euro dus-intors la Ryan in perioada care tocmai s-a incheiat (sfarsitul lui octombrie, inceputul lui decembrie).
  Cine pleaca cu bagaj, chiar si doar bagaj de mana, iese mai scump la wizz decat la ryan.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest