Promotie Ryanair – Bruxelles si Milano la 10 euro, Bologna la 13 euro, Roma la 15 euro

Ryanair

Azi la pranz, mare conferinta de presa mare la hotelul Radisson, Ryanair a chemat presa si blogosfera romaneasca la conferinta de presa. Nu, nu vor deschide o baza operationala la Bucuresti, sau cel putin nu acuma, nui mai lanseaza rute noi, cel putin nu acuma, in schimb au povestit niste lucruri interesante cu privire la aeroportul Otopeni… Promit sa revin cu amanunte mai spre seara cand am un pic de timp liber, dar pana atunci vreau sa va zic o stire despre preturi… ca astea trebuie sa le public cat mai repede ca dispar repede. Deci …

Ryanair are o promotie care tine pana luni cu preturi foarte mici. Ei zic ca au 100.000 bilete la nivel european, n-au stiut sa-mi zica cate pentru Romania, dar am aflat ca sunt destule. Promotia zicea ca pretul unui bilet incepe de 20 euro. Ei bine, nu-i asa, in unele cazuri e mai bine, in altele nu. Atentie, promotia e valabila doar in noiembrie si decembrie, dar cum va asteptati, cu cat ne apropiem mai mult de Craciun si Revelion, preturile sar.

Bologna – prin noiembrie, gasesti destule zile la 13 euro, dupa 1 decembrie, gasesti la 15 euro, dupa 15 decembrie, sar bine.

Bruxelles – pe la mijloc de noiembrie, gasesti la 10 euro (pe 29 octombrie, e chiar 8 euro !), apoi sare pe la 24 euro. Pe la inceput de decembrie, ai din nou la 10 euro (ce-ai zice de 1 Decembrie la Bruxelles ?), returul e tot la 24, dar dupa 10 decembrie, sar preturile.

Dublin – sub 32 euro nu gasesti si asta doar la mijloc de noiembrie. Evident, nu e o ruta competitiva, nu zboara decat Ryanair-ul pe ea. Dupa 10 decembrie, sare mult.

Londra – dus la vreo 29 euro, retur, la 21 euro si asta pe la mijloc de noiembrie. Pe 17 decembrie, Londra – Bucuresti costa 203 euro 🙂 O veni printul Charles in vacanta ?

Madrid – pe alocuri, la vreo 30 euro, dupa 20 noiembrie, are un salt, dar revine in primele zile de decembrie pe la 23 euro.

Milano / Bergamo – garla de bilete la 10 euro in noiembrie. Intre 1 si 10 decembrie, mai gasesti la 13 euro, mai incolo, arrivederci, cresc preturile.

Milano / Malpensa – vedeti ca primul zbor e pe 2 decembrie, deci nu cautati in noiembrie ! Exceptand 16 decembrie (Milano – Bucuresti), nu gasesti nimic sub 24 euro. Daca e sa zbori in zona, mai bine baga un Bergamo.

Roma Ciampino – ai bilete destule la 15 euro la mijloc de noiembrie si mijloc de decembrie (surprinzator, chiar si pe 17 decembrie spre Roma). In rest, sare.
Promit sa va povestesc si de conferinta de presa ca a fost ca de obicei la Ryanair plina de savoare, dar mai incolo. Daca vreti bilete ieftine insa, aruncati rapid o privire si un card pe site-ul Ryanair.

 

Tarifele mentionate sunt one-way si includ taxele aeroportuare, dar, evident, nu cele de bagaje, mancare, etc, etc

 

Etichete:

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii