J’Info Tours lanseaza o agentie completa on-line

J'Info Tours

In ultimii ani, pe piata turistica romaneasca au aparut din ce in ce mai populare agentiile de turism exclusiv on-line, adica acele agentii de unde iti cumperi direct bilete de avion, hoteluri, etc doar de pe internet. In general, acestea au aparut ca agentii de vandut bilete de avion, dar, incet, incet s-au extins si catre alte servicii turistice. Pe de alta parte, vechile agentii cu vechi state de servicii in piata romaneasca au continuat sa se concentreze in continuare pe off-line, pe interactiunea directa cu consumatorul, Evident, toata lumea are pagini de net mai mult sau mai putin spectaculoase, dar sunt folosite mai ales ca vehicule de prezentare a ofertelor si mai putin ca instrumente de vanzare. J’Info Tours este practic prima agentie de turism off-line romaneasca care iata renunta la site-ul de „prezentare” si introduce un site complet on-line la fel ca orice agentie on-line consacrata. M-am jucat putin pe el si iata ce am gasit.

Evident, exista motoarele de cautare bilete de avion si hoteluri, La avioane, preturile sunt competitive cu ale tuturor agentiilor on-line, in plus, site-ul lui J’Info avand si posibilitatea sa iti poti cumpara bilete on-line si la companiile low-cost. La hoteluri, jucandu-ma putin, am descoperit ca listeaza foarte multe hoteluri la preturi chiar rezonabile. In mod interesant, daca vrei sa faci un city break, poti sa ti-l selectionezi automat – Apesi pe butonul „”Zbor si hotel” si ti se listeaza automat cea mai ieftina optiune de avion + diferitele hoteluri.

Cum ziceam, site-ul vrea sa ofere produse turistice cat mai variate – are si partea de „Sejururi” cu tot cu oferte de chartere spre numeroase destinatii turistice, poti gasi aici si circuitele oferite de J’Info Tours (un alt buton) si cel mai interesant buton (nu stiu sa-l mai fi vazut la altii, dar nu bag mana in foc ca ar fi unicul pe piata) este cel de „Activitati”. Vrei sa-ti rezervi in avans o activitate in destinatie ? Poti s-o rezervi on-line odata cu hotelul si biletul de avion. Am aruncat asa un ochi ce poti gasi. M-am uitat la Paris si au aparut tot soiul de activitati care nici eu nu le stiu – backstage tour a cinematografului Rex (la 9,50 euro) si poti sa-ti alegi si ora / limba in care are loc turul, tot soiul de croaziere pe Sena (ala de dimineata e la 10,50 euro !), poti sa intri in Hard Rock Cafe fara coada, City Tours, tururi in zone mai putin cunoscute din Montmartre, turnul Montparnasse (vi-l recomand cu caldura), dar si intrare expres la Turnul Eiffel, intr-un final sunt nu mai putin de 100 activitati propuse. Cred ca puteti folosi site-ul ca o sursa serioasa de inspiratie. Evident, nu m-am abtinut sa arunc o privire si la dragul meu Bangkok… si aici sunt destule lucruri de facut si rezervat – Calypso Cabaret Show, piata de flori, temple, ture pe raul Chao Praya – si la Bangkok, ai nu mai putin de 64 optiuni.

Site-ul nu este inca gata 100% si nu e lansat, va zic asa, de preview. De exemplu, nu vei gasi poze la hotelurile mai ieftine, dar pana va fi gata si lansat la apa, cred ca vor fi toate pozele la locul lor. Dar daca va tenteaza ceva sa achizitionati, vedeti ca merge, se poate cumpara on-line fara probleme cu card de debit sau de credit.

Site-ul il puteti gasi aici.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii