De azi pana duminica: Blue Air are reducere 20%

Blue Air

Atentiune, natiune, iaca si Blue Air anunta o campanie de preturi reduse. Si de data asta, reducerea e serioasa, o reducere de 20%, In plus, preturile promotionale nu vor fi valabile doar o zi, ci trei zile, deci ai timp si in weekend sa te decizi daca vrei sa cumperi vreun bilet de avion spre una din numeroasele destinatii Blue Air. Evident, chiar si asa, iti recomand sa te grabesti pentru la companile low-cost exista diverse paliere de preturi in functie de gradul de incarcare. In fiecare avion, primele (sa zicem) 10 locuri costa 19 euro, urmatoarele 29 euro si asa mai departe (preturile, evident variaza de la cursa la cursa). Asa ca daca asteptati sa se umple avioanele (si cu promotia asta se vor umple), preturile pot creste de la o ora la alta.

Promotia este valabila pentru toate zborurile din si spre Romania (in caz ca nu stiti, Blue Air are baze in Italia si Cipru, nu numai in Romania), iar motivul reducerii este ca Blue Air a devenit cea mai mare companie romaneasca, intrecand Taromul.

Biletele pot fi cumparate pe site-ul Blue Air sau la agentiile Blue Air si cele partenere. Perioada de calatorie este de azi, 1 iulie pana pe 25 martie 2017 (deci, toate zborurile care sunt deja in sistem)

blueair-logo

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest