Blue Air – Operatiunea Ardeal. 4 rute noi au fost deschise in decurs de o luna

Blue Air

Pe toate retelele sociale, Blue Air a tot fost acuzat ca „a cedat” Ardealul, concentrandu-se pe Moldova. Si ca ambele mari companii Wizz si Blue si-au „impartit” tara – Wizz in Ardeal, Blue in Moldova. Ei bine, gurile rele au fost inchise… pentru ca, iata, Blue nu numai ca a deschis o baza la Cluj-Napoca (pana acum, deservit doar de un avion), dar si niste rute chiar foarte interesante. Iar in decurs de o luna, Blue Air a deschis patru rute noi din Ardeal – trei din Cluj-Napoca si una din Oradea. Dar care sunt acestea:

Cluj-Napoca – Londra Luton. Zbor inaugural: 26 martie.

Va fi operata de 4 ori pe saptamana – martea, joia, sambata si duminica, dupa urmatorul orar:

Cluj-Napoca – Londra Luton 8:00 – 9:15

Londra Luton – Cluj-Napoca 10:00 – 15:00

Am aruncat o privire pe site-ul Blue si am vazut bilete la 89 de lei (dus) si 139 de lei (intors), preturi foarte-foarte bune, asa ca daca vreti sa o vedeti pe Elisabeta si sa-i spuneti vreo doua de Brexit sau sa va pozati cu Big Ben, eu zic sa nu ratati ocazia, ca, in general, zborurile de Londra nu costa cativa euro, dimpotriva.

Iar despre ce poti face si vedea in Londra, arunca un ochi aici.

 

Cluj-Napoca – Larnaca. Zbor inaugural: 9 aprilie

Va fi operata de 3 ori pe saptamana – martea, joia si duminica, dupa urmatorul orar:

Cluj-Napoca – Larnaca 16:00 – 18:45

Larnaca – Cluj-Napoca 19:30 – 22:15

Vad bilete la 89 de lei (dus) si 139 de lei (intors), iar cum am scris recent, Cipru este o destinatie exceptionala pentru primavara – desi e o tara destul de arida, primavara sunt multe flori si chiar daca, aruncand o privire pe harta, observam ca e foarte mica, ai ce face si daca stai doua saptamani.

De altfel, chiar zilele trecute am scris un articol despre Cipru, va invit sa va inspirati !

 

Cluj-Napoca – Nice. Zbor inaugural: 10 aprilie

Va fi operat de 2 ori pe saptamana – lunea si vinerea (perfect pentru un weekend un picut mai lung), dupa urmatorul orar:

Cluj-Napoca – Nice 9:00 – 10:30 (luni)

18:00 – 19:30 (vineri)

Nice – Cluj-Napoca 11:15 – 14:45 (luni)

20:15 – 23:45 (vineri)

Biletele nu sunt la categoria „pomana fara lumanare”, am vazut de 209 lei atat dus, cat si intors, dar nu sunt nici scumpe – in ultima instanta, poti zbura la Nice pentru mai putin de 100 de euro, mi se pare un pret chiar foarte bun, tinand cont ca este o destinatie scumpa si plina de fite. Dar, in ultima instanta, nu e rau sa vezi si ce inseamna luxul.

Pentru un pic de inspiratie, va recomand sa cititi articolul acesta.

 

Oradea – Torino. Zbor inaugural: 13 aprilie

Va fi operat de 2 ori pe saptamana – joia si duminica, dupa urmatoarele orare:

Joi:

Oradea – Torino 16:10 – 17:10

Torino – Oradea 12:30 – 15:30

 

Duminica

Oradea – Torino 11:00 – 12:00

Torino – Oradea 7:15 – 10:15

 

Eu zic ca aici sa dati navala – gasiti bilete la 19,99 euro (one-way), deci pentru sub 39,98 euro dus-intors, poti sa mergi sa vezi Torino, dar nu numai – la doi pasi, dai de Alpi, de Genova, de Milano si de alte locuri absolut superbe. Nu am mai fost de mult la Torino, am fost o singura data, in 1994, cand am luat Italia cu trenul, si pot spune ca am fost extrem de surprins. Imi inchipuiam un oras urat, industrial (Torino a fost timp de decenii capitala industriala a Italiei, iar numele orasului este legat pentru totdeauna de fabrica de automobile Fiat, poate mai mult decat de echipa de fotbal Juventus), dar am descoperit un oras cu o arhitectura demna de o capitala. Si atunci am realizat ca Torino a fost capitala Regatului Sardiniei, in jurul caruia s-a unificat intreaga Italie dupa o lupta de aproape un secol. Si, da, daca te plimbi prin centru, descoperi palat dupa palat, biserici somptuoase si foarte multa eleganta… De altfel, mi s-a parut un oras mai elegant decat invecinatul Milano. Sa mai spun ca Alpii sunt la doi pasi si un aer proaspat bate intotdeauna peste orasul care munceste pe bune in Italia ;).

 

Biletele de avion pot fi achizitionate de pe site-ul Blue Air.

 

 

blueair-logo
Categorii:
BlueAir · Tips & Tricks

Comentarii

  • antonioro spune:

    Astea-s promotii „de inaigurare”,urmeaza,evident,” the price jack-up”.Politica tipica la romani,la orice-dupa un inceput civilizat,cu preturi moderate,urmeaza o goana de scumpiri si preturi aberante.Ia verifica tu cit e un bilet de la Bucuresti la Valencia,sau de la Sibiu la Madrid.Iti spun eu,msi mult de jumate din cit costa un bilet din USA(Dallas,nu NYC) la Otopeni.Alea-s low costuri numai cu numele,in realitate ,cu bagsje si alte taxe,platesti mai mult ca la o cursa de linie.

  • Lucian spune:

    Nu stiu de ce blue air nu are o aplicatie ptr telefoane cum are wizz, ryanair si mai toate companiile aeriene exceptand taromul.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest