RYANAIR anuleaza 34 rute pana in martie 2018, afectand 400.000 pasageri inclusiv Bucuresti – Palermo. De asemenea, Bucuresti – Madrid este afectata

In cursul zilei de azi, Ryanair a anuntat anularea a 34 rute in perioada de iarna (din noiembrie 2017 pana in martie 2018) pentru a putea sa isi rebalanseze rosterul pilotilor. Dintre cele 34 rute anulate, se afla si o ruta din Romania: Bucuresti – Palermo dupa cum anunta presa britanica. Celelalte 33 rute (dintre care 5 sunt din Bulgaria), le puteti vedea aici.

Cursa Bucuresti – Palermo a fost anulate pentru perioada 1 noiembrie 2017 – 28 martie 2018.

Deci, dezordinea operationala continua la Ryanair care a crescut mult prea repede, si-a adus mult prea multe avioane, au lansat mult prea multe rute si nu au destui piloti – ca or fi fugit la Norwegian sau nu, ce e cert, este ca cineva acolo foarte sus a calculat necesarul de resurse umane foarte foarte prost – mai mult ca sigur si conditiile de munca nu au ajutat, dimpotriva.

In urma taierii acestor rute, Ryanair-ul promite ca va reduce la maximum numarul de anulari de zboruri si intarzierile care au lovit compania irlandeza pana la un nivel inacceptabil.

In caz ca aveti bilete cumparate pe rutele anulate (in special, Bucuresti – Palermo) puteti schimba biletele de avion pe orice alta ruta Ryanair. In caz ca vreti sa zburati cu o alta companie aeriana, trebuie sa contactati compania Ryanair prin live chat aici. Cei afectati vor primi un voucher de 40 euro / zbor pentru a putea acoperi o parte sau total diferentele de pret intre pretul initial al biletului si al celui care trebuie luat acum.

Voucherul de 40 EUR / GBP va fi oferit per persoana / per sector. EX.: daca 2 persoane sunt pe aceeasi rezervare pentru zboruri tur – retur pe ruta Bucuresti – Palermo, pasagerii afectati vor primi vouchere in valoare de 160 EUR. Voucherele vor putea fi folosite pentru zboruri cu Ryanair din perioada 1 Nov 17 – 24 Mar 18. Acestea trebuie utilizate pana la 31 oct 2017. Voucherele vor fi acordate aditional rambursului standard. De asemenea, reprogramarea pentru un alt zbor cu Ryanair este gratuita.

Alternativ, puteti cere banii inapoi si va vor fi returnati in 7 zile in acelasi cont din care ati platit (sau card). Gasiti toate amanuntele ce trebuie sa faceti aici,

 

ACTUALIZARE

Toate zborurile de miercuri pe ruta Bucuresti – Madrid si Madrid – Bucuresti din noiembrie pana in martie sunt anulate !

 

Bucuresti Palermo

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • Unde scrie de voucher?

  Alexandru 27 septembrie 2017 19:39 Răspunde
  • Ar trebui sa fie in mail. Astea sunt informatiile care le-am primit de la directorul de vanzari & marketing pe Romania a Ryanair.

   Imperator 27 septembrie 2017 21:05 Răspunde
   • Nici eu nu am primit o asemenea informare…

    Claudia 28 septembrie 2017 0:31 Răspunde
   • Din păcate nu scrie în e-mail. ..scrie doar ca s-a anulat,că pot fi rerutat, că pot primi banii de pe bilet în 7 zile de la cerere și că nu primesc despăgubiri deoarece am fost anunțat cu mai mult de 14 zile înainte de zbor

    Alexandru 28 septembrie 2017 7:18 Răspunde
 • Cursa Londra – București cu plecare la 18:35 a fost anulată. Rămâne cea de dimineaţă.

  Marius 27 septembrie 2017 21:01 Răspunde
  • Zilnic pe 5 luni ?

   Imperator 27 septembrie 2017 21:05 Răspunde
   • Am verificat doar pentru vreo săptămână și nu mai erau – mi-au anulat zborul și a trebuit să găsesc altul…
    Partea bună este voucherul de 80 euro. Simt că mă paște un Maroc 🙂

    Marius 27 septembrie 2017 21:08 Răspunde
 • S-a anulat si cursa bucuresti – timisoara de la pranz. De la 3 curse pe zi au ramas doar 2.

  razvan 27 septembrie 2017 23:54 Răspunde
 • Sunt norocoasa castigatoare a unei curse Bucuresti-Palermo anulata 🙂

  Am ramas cu o intrebare, din pacate, pentru ca nu am cu cine discuta de la Ryanair: daca eu am pierdut zborul din 25-28 nov, dar intru ca sa-mi folosesc voucher-ul si sa presupunem ca gasesc ceva asemanator ca interval tot pentru Palermo, oare nu sunt sanse sa anuleze si acest zbor? Si intreb asta tocmai pentru ca oamenii anunta anulari de zboruri si in continuare, nu par a se fi oprit din acest proces…

  Laura 29 septembrie 2017 15:39 Răspunde
  • Toate zborurile Bucuresti – Palermo au fost anulate pana pe 28 martie (sau undeva inceput de aprilie). Teoretic, poti sa-ti iei alt bilet aceasta data cand Ryanair spune acum ca ar relua cursa.

   Imperator 30 septembrie 2017 10:49 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii