PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: Vola Rambursabil – dacă nu poți călători, poți rambursa 90% din prețul biletului de avion

Vola Rambursabil

Cred că una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc de la voi, cititorii acestui blog, sau, pur și simplu, le văd pe grupuri sau pagini de Facebook, este: nu mai pot să merg unde cumpărasem bilete, cum pot să iau banii înapoi? Well, acum 25 de ani, când am început să zbor destul de frecvent, în general, nu era o problemă. Dar acum, cu foarte mici excepții (și alea sunt în clasa business a companiilor aeriene clasice), nu poți primi niciun leu înapoi. Cel mult, unele companii aeriene acceptă schimbarea de nume contra unei sume și eventual a diferențelor de preț, de te duci la niște sume mult mai mari decât dacă ți-l cumperi tu. Așa că, efectiv, în ziua de azi este aproape imposibil să-ți primești banii înapoi dacă, dintr-un motiv sau altul, nu poți călători. Mai există, e drept, și asigurarea storno, dar asta se face doar la pachete turistice (cazare, hotel, transfer, circuit eventual) și în condiții destul de restrictive – gen ți-a murit cineva apropiat, te-ai îmbolnăvit grav, te-au dat afară de la serviciu și cam atât.

Dar dacă ne uităm la alte produse de larg consum, există posibilitatea rambursarii – fie că e vorba despre haine, frigidere sau șampon, într-o anumită perioadă ai posibilitatea să dai înapoi produsul și să-ți iei banii înapoi. Și atunci apare întrebarea: de ce nu și la bilete de avion?

Ei bine, una dintre cele mai inovatoare agenții care vinde bilete online în România, anume Vola.ro, a lansat in exclusivitate fix posibilitatea să îți primești banii înapoi – nu pe toți, ci 90% din ei, dar și așa, sunt aproape toți. Îți trebuie un motiv? Da, îți trebuie un motiv, dar este mult mai lejer decât în cazul asigurărilor storno clasice.

 

Ți s-a îmbolnăvit ușor copilul și are 38 febră cu o zi înainte de plecare. Da, primești banii înapoi.

Ți-a apărut peste noapte un proiect extrem de important la birou sau în cariera de freelancer. Da, primești banii înapoi.

Ți-ai pierdut pașaportul cu 5 zile înainte de a pleca. Da, primești banii înapoi.

Șeful îți zice că ți-a dat el vacanță, dar e musai să vii pe data de X (înainte de returul normal). Da, primești banii înapoi.

Ți-a explodat țeava de la bucătărie în dimineața plecării. Da, primești banii înapoi.

Și cred că aș putea umple pagini întregi cu motive pentru care îți primești banii înapoi.

 

Ce trebuie să faci, ca să beneficiezi de Vola Rambursabil.

  1. Când îți cumperi biletul de avion de pe vola.ro, să optezi pentru „Vola Rambursabil” (costă 10% din pretul biletului de avion ).
  2. Dacă pentru oricare motiv nu mai poți pleca, trimiți prin e-mail motivul și o dovadă (e-mail de la șeful, adeverință medicală, factură de la instalator, citație la vreun proces etc.). Evident, ai de discutat cu asigurătorul, care poate cere mai multe informații.
  3. Primești banii înapoi în maximum 30 de zile.

ATENȚIE

Trebuie să optezi pentru „Vola Rambursabil” în momentul achiziționării biletului pe Vola.ro sau maximum 3 zile mai târziu, dacă sunt mai puțin de 40 de zile până la data primului zbor, sau până la 7 zile mai târziu, dacă sunt mai mult de 40 de zile până la data primului zbor.

Pentru mai multe amănunte, citește aici ——– VOLA RAMBURSABIL 

 

Sau aruncă o privire pe filmul de mai jos:

 

Și călătorii cât mai faine!

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii