Oferta Qatar Airways – Langkawi @ 514 euro, Phuket @ 517 euro, Krabi @ 518 euro

Qatar Airways In Doha

E ianuarie, început de an și, tradițional, companiile aeriene vin cu oferte pentru diverse destinații. Iată că a venit rândul și lui Qatar Airways să vină cu o serie întreagă de oferte, evident pe destinații din Africa și Asia. Nu pot spune că sunt WOW ca acum vreo doi ani, dar am găsit niște prețuri chiar foarte bune în destinații hai să zic mai de nișă. Cred că prețurile cele mai bune de departe sunt cele spre trei destinații de mare și soare din Thailanda și Malaysia – Phuket, Krabi și Langkawi. Dar hai să trec în revistă cele mai tentante tarife.

Langkawi, Malaysia – 514 euro. Langkawi, o insulă aflată nu foarte departe de Thailanda, s-a dezvoltat în ultimii ani ca o destinație de mare și soare pentru Malaysia. Este una dintre ultimele destinații Qatar Airways.

Phuket, Thailanda – 517 euro. Evident, toată lumea a auzit de Phuket, deci nu povestesc prea multe.

Krabi, Thailanda – 518 euro. La doi pași de Phuket, Krabi este regiunea mea favorită din Thailanda. În ultimii câțiva ani, am fost de două ori, așa că am destule articole publicate, le puteți găsi aici.

Mumbai, India – 502 euro. Știu, se poate și mai bine, dar nu e un preț rău. Capitala economică a Indiei, dar și capitala sa de distracție (deh, Bollywood e aici, în Mumbai) este un oraș fascinant, unde tradiția și ștaiful colonial britanic se împletesc cu haosul Indiei, dar și cu modernismul ei. Mumbai este unul dintre cele mai moderne orașe ale acestei țări cu o populație care depășește un miliard de oameni.

Doha, Qatar – 369 de euro. E prima oară când Doha e la promoție (poate mi-a scăpat). Pentru ce e de făcut și văzut în Doha, aruncați un ochi aici.

Și chiar dacă vrei să te duci oriunde altundeva în rețeaua Qatar Airways, poți să rămâi în Doha, să descoperi capitala Qatarului printr-un program special cu o ofertă de nerefuzat – prețul biletului spre destinația finală este același, iar o noapte de cazare (prima noapte) costă 23 de euro pentru o dublă într-un hotel de 4 stele. Mai multe informații le găsești aici.

 

Pentru a rezerva bilete și a vedea și toate celelalte oferte din Asia și Africa, aruncați un ochi aici —> site Qatar Airways

Promoția este valabilă până pe 20 ianuarie 2020.

Perioada de călătorie: 17 ianuarie – 10 decembrie 2020 (exceptând 8 – 19 aprilie 2020). Doar pentru Doha, perioada de călătorie este până pe 30 iunie.

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii