Air France anunta reluarea zborurilor Bucuresti – Paris de la 3 iunie 2020. Obligatoriu: masca la bord si masurarea temperaturii la imbarcare

Air France Maho Beach St. Martin

Compania Air France anunta reluarea zborurilor pe ruta Bucuresti – Paris cu incepere de pe 3 iunie 2020. ATENTIE – zborurile intre Romania si Franta au fost interzise de aproape 2 luni, iar o decizie de prelungire sau nu a acestei interdictii se va lua cel tarziu pe 28 mai 2020, orele 23:59. In cazul continuarii interdictiei de zbor, vor fi anulate si o parte din zborurile anuntate pe durata noii perioade de interdictie.

Daca interdictia va fi ridicata, Air France va opera la inceput un zbor pe saptamana, urcand progresiv pana la un zbor pe zi incepand cu 22 iunie 2020. Inainte de epidemie, Air France opera 4 zboruri pe zi in sezonul de vara si inca 2 in parteneriat cu TAROM, deci 6 zboruri pe zi. Numarul de frecvente va putea creste sau scadea fata de cele anuntate in functie de interdictii si de cererea pasagerilor. In caz de anulare a zborurilor, Air France a introdus din aprilie programul „book with confidence” – poti sa schimbi data zborurilor in mod gratuit, dar doar in aceeasi categorie de bilete – light, standard sau flex – evident daca exista locuri. Deci, daca ai un bilet pe 5 iunie spre New York care a fost anulat, il vei putea schimba fara nici un cost pe 17 iulie daca clasa respectiva de rezervare nu este ocupata 100%. Toate informatiile le poti gasi aici.

 

ATENTIE: Toti pasagerii Air France sunt obligati sa poarte o masca de protectie pe toata perioada zborului si atata timp cat se afla in aeroporturi (plecare, sosire sau tranzit). Pasagerii sunt sfatuiti sa se prezinte cu 3-4 ore inainte de ora decolarii pentru a putea indeplini toate formalitatile – de exemplu in Bucuresti, trierea si masurarea temperaturii se va face in niste corturi instalate in fata terminalului dupa cum am scris pe larg aici.

La bord, nu se va mai servi mancare si bautura pe zborurile scurte cum ar fi cele spre Paris (probabil, doar niste apa la cerere) si doar mancare pre-ambalata pe zborurile lungi. Cand avioanele vor avea numeroase locuri libere, se va asigura un spatiu cat se poate de mare pentru fiecare pasager. Avioanele Air France sunt dezinfectate zilnic cu ajutorul unui virucid aprobat de autoritatile franceze si care poate fi eficient pe o perioada de 10 zile. Aerul din cabina este filtrat la fiecare 3 minute prin filtre HEPA, similare cu cele folosite pentru salile de operatii din spitale care extrag pana la 99,99% din virusi. Virusii de tip corona-virus (nu numai COVID-19) sunt filtrate de filtrele HEPA.

Biletele Air France pot fi cumparate pe site-ul Air France sau de la agentiile on-line si off-line acreditate IATA.

Categorii:
Companii aeriene

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest