Laudamotion anunta reinceperea zborurilor de pe 1 iulie. Din aceeasi zi, reincep zborurile Viena – Bucuresti

Laudamotion

Companie aeriana low-cost Laudamotion, filiala a gigantului irlandez Ryanair a anuntat reluarea zborurilor pe 1 iulie, in aceeasi zi cu zborurile firmei-mama. Laudamotion opera cursa Bucuresti – Viena inainte de pandemie, dar ca multe alte companii aeriene a incetat zborurile odata cu explozia epidemiei in Europa. Conform datelor de pe site-ul Ryanair, Laudamotion va incepe zborurile Viena – Bucuresti din prima zi de operatiuni, de pe 1 iulie si va zbura o data pe zi catre Bucuresti.

Preturile incep de la 69 euro (one-way, fara bagaj) spre Viena si de 27 euro (one-way, fara bagaj) spre Bucuresti, deci 86 euro dus-intors (fara bagaj, fara nimic inclus)

 

 

In acest moment si pana la data de 28 mai 2020, zborurile intre Romania si Austria sunt interzise de autoritatile romane. Aceasta interdictie de zbor poate fi prelungita, asa ca va recomand sa asteptati ridicarea interdictiei pentru a fi cat de cat de siguri ca zborul se va efectua. In caz ca zborul este anulat, Ryanair / Laudamotion va vor returna suma platita sub forma de voucher.

In acest moment, nu puteti intra in Austria decat daca va carantinati timp de 14 zile sau efectuati un test COVID la aeroportul din Viena. De asemenea, daca va intoarceti din Austria in Romania sunteti obligati sa va auto-izolati acasa (sau intr-un domiciliu desemnat) timp de 14 zile. Urmariti insa evolutia interdictilor  ca s-ar putea sa fie schimbari pana la data primului zbor Laudamotion spre Romania.

UPDATE

In urma neintelegerii cu sindicatele, Ryanair a decis sa inchida baza Viena si probabil toate zborurile operate din Viena vor fi anulate in urmatoarele cateva zile. Posibil unele zboruri vor fi operate din alte baze, sa vedem daca Bucuresti – Viena va fi pastrat sau nu. In baza Viena erau stationate 15 din cele 20 de avioane Laudamotion, ramane de vazut daca Ryanair va inchide Laudamotion cu totul sau o va extinde in alte tari. In acest moment, Laudamotion mai are niste micro-baze in Mallorca, Dusseldorf si Stuttgart. Sursa info.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest