Seychelles anunta redeschiderea granitelor pe 1 august. NU si pentru Romania.

Seychelles

Seychelles anunta redeschiderea granitelor pentru turism cu incepere de la 1 august 2020. Evident, ca in cazul a numeroase tari insulare, sunt mai multe conditii. In primul rand, Seychelles are o categorizare similara cu multe tari europene – tari „verzi” (risc scazut), tari „galbene”(risc mediu) si tari „rosii” (tari cu risc ridicat pentru sanatatea publica in Seychelles). Nu este o surpriza ca Romania se afla pe lista tarilor rosii.

Pe lista, sunt 24 tari de pe continentul european. Dintre tarile europene, iata lista:

Tari „verzi”: Austria, Belgia, Cipru, Estonia, Finlanda, Islanda, Irlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Olanda, Ungaria.

Tari „galbene: Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Luxemburg, Monaco, Slovacia, Slovenia, Spania.

 

Daca totusi doriti sa mergeti in Seychelles si locuiti in alta tara, iata care sunt conditiile:

  1. Trebuie sa faceti un test tip PCR cu maximum 72 ore inainte de ora inceperii calatoriei spre Seychelles. Daca testul PCR nu este disponibil, se accepta si Rapid Antigen Test in cazul tarilor verzi. Pentru tarile galbene, testul PCR este obligatoriu.
  2. Rezultatul negativ al testului, dar si detaliile zborului trebuie trimise pe email la adresa visitor@health.gov.sc. In cazul ca nu trimiteti mail-ul, un alt test COVID va fi facut la sosirea pe aeroportul din Seychelles.
  3. La aeroport, la check-in, trebuie sa prezentati rezultatul testului.
  4. Vizitatorii trebuie sa aibe o asigurare de calatorie care sa acopere si COVID-19

Pentru toate informatiile – inclusiv locurile de cazare aprobate ca respectand protocolul de siguranta, puteti sa va uitati aici.

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest