Tunisia INTERZICE accesul calatorilor din Romania pe teritoriul national

Side Tunisia

Cu incepere din 22 iulie, autoritatile de la Tunis au decis sa treaca Romania de pe lista portocalie (tari cu risc epidemiologic mediu) pe lista rosie (tari cu risc epidemiologic major). In aceste conditii, calatorii care vin din Romania indiferent de nationalitate nu au dreptul sa intre pe teritoriul Republicii Tunisia decat daca au cetatenie sau rezidenta tunisiana. In cazul in care au cetatenie sau rezidenta, este obligatoriu sa se carantineze doar in hotelurile special desemnate de stat pentru 14 zile. Au de asemenea posibilitatea ca dupa 6 zile de carantina sa faca un test tip PCR si in caz ca iese negativ, pot intrerupe perioada de carantinare.

Calatorii cu pasaport romanesc, dar care au rezidenta in alte tari pot intra in functie de „culoarea” respectivelor tari – in cazul tarilor „verzi” fara nici o restrictie, in cazul tarilor „portocalii”, doar daca prezinta rezultatul unui test PCR facut cu maxim 120 ore inainte de a intra in Tunisia. Acestia trebuie sa se carantineze si pot de asemenea sa mai faca un test PCR dupa 6 zile. In caz ca rezultatul este negativ, pot sa isi intrerupa carantina.

Mai multe informatii: ONMNE Tunisia

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

 • Buna ziua!Doresc informatii de ultima ora cu privire la vacantele din luna septembrie in Tunisia.

  LINKO CORINA 18 august 2020 8:26 Răspunde
  • Allah stie ce o sa mai fie si in septembrie. Multe se pot schimba

   Imperator 18 august 2020 10:27 Răspunde
 • Salut ,am rezervat o excursie pentru aceasta vara in Tunisia,ce informații ai ? restricții ,securitate etc ? scuze de deranj și mulțumesc anticipat pentru informații

  Ioan 10 iunie 2021 23:17 Răspunde
  • Nu stiu f exact. O sa ma uit luni cand revin acasa. Inteleg ca cei care vin prin agentii nu stau in carantina

   Imperator 10 iunie 2021 23:30 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii