FELICITARI, MAE ! Romania ramane singura tara din lume pentru care este impusa carantina in Kenya

37. Elefant Masai Mara

Ma uitam astazi la diverse tari mai mult sau mai putin turistice sa vad ce reglementari noi au aparut si m-am gandit sa ma uit sa vad care sunt reglementarile in Kenya. Stiam ca acum ceva timp, Romania se afla pe o lista destul de scurta de tari a caror cetateni nu fusesera scutiti de carantina daca ajungeau in tara safariului. M-am uitat din nou si am vazut o lista noua, publicata pe 11 decembrie 2020. Deci, proaspata, proaspata. Acolo, surprise, surprise.

ROMANIA ESTE SINGURA TARA DIN LUME PENTRU CARE TREBUIE CARANTINA.

Sunt nu mai putin de 189 de tari pentru care nu trebuie carantina, ci doar completarea de formulare si test PCR. Acum ca ma uit mai bine, de asemenea fratii nostrii moldoveni nu pot intra in Kenya fara carantina. Deci, Kenya a facut Romania Mare, bagand Romania si Moldova in aceeasi oala.

Intrebarea mea este – noi avem o Ambasada la Nairobi si un Ambasador numit Julia Pataki care imi e neclar ce face in afara de a fotografia minunatele animale ale Kenyei si a carui principal obiectiv ar trebui sa fie sprijinirea cetatenilor romani care vor sa se duca sau sunt in Kenya. In conditiile in care singura tara din lume a caror cetateni trebuie sa intre in carantina din motive de COVID (in conditiile in care suntem departe de a fi cea mai „infectata” tara de pe planeta), Pataky ar trebui sa fie prima nulitate care zboara pentru a mai economisi niste bani de la oropsitul buget de stat al MAE. Stiu, viata e stressanta la Nairobi, de acord, e un oras destul de complicat de trait in el, dar doamna Pataki toaca bugete aiurea de vreo 8 ani, cred ca ar fi cazul sa zboare acasa. Sau sa faca ceva.

Ca idee, iata interminabila lista de tari scutite de la carantina pe care nu apare Romania —–> Lista scutiri Kenya

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii