No, dară, are și Ardealul zbor de Maldive. Karpaten anunță zbor direct Cluj – Maldive pe 30 ianuarie 2021

Atoli Maldive mica

Cum ziceam de ceva timp incoace, asta e iarna vacantelor exotice. In conditiile in care Europa este inchisa (sau se inchide si se deschide cu o viteza demna de o cauza mai buna), au mai ramas cateva destinatii care par sa fie relativ constante, printre ele si Maldive. Nu stiu cati agenti de turism visau sa vanda Maldive asa cum se vinde Grecia vara, dar iata ca pandemia creaza minuni. Asa ca aproape 10 curse vor decola din Bucuresti spre Maldive, dar evident, mai exista multi romani raspanditi prin toata tara care ar vrea si ei in Maldive.

In consecinta, Karpaten, agentia de turism operatoare a acestor zboruri charter directe spre Maldive anunta lansarea unei curse directe din inima Ardealului, din Cluj Napoca direct spre Maldive. Pana, una alta este doar una, dar daca se va umple rapid, probabil vor fi mai multe. Cert este ca puteti miza pe una.

Zborul este operat cu un avion TAROM care nu poate zbura direct pana in Maldive, asa ca va face o oprire de alimentare in Dubai.

Detaliile zborului:

30 ianuarie 2021 Cluj – Napoca – Male (Maldive) 19:20 – 10:00

6 februarie 2021 Male (Maldive) – Cluj Napoca 12:00  – 21:25

 

Karpaten efectueaza mai multe zboruri din Bucuresti spre Male si de asemenea, impreuna cu ei organizez o croaziera printre atolii din Maldive despre care puteti citi aici.

Preturi pachetelor (zbor, transfer si hotel) incep de la 1249 euro si exista o vasta oferta de la hoteluri de calitate din insule locuite la resorturi exclusive (si foarte scumpe) pe insule-resort.

Toate ofertele le puteti gasi aici ––> Zbor direct Maldive din Cluj

Categorii:
Maldive

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest