Seychelles deschide imediat granite pentru orice turist imunizat.

Seychelles

Inca o tara a decis sa isi deschida cu efect imediat granitele pentru turistii care sunt imunizati. Seychelles-ul isi deschide granitele pentru turistii din toata lumea la doua saptamani dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Acestia vor trebui insa sa prezinte si un test PCR cu rezultat negativ facut in ultimele 72 ore.

Pana acum, Seychelles-ul a fost foarte atent cu privire la deschiderea granitelor. A permis intrarea doar a cetatenilor din foarte putine tari si de fiecare data, a actualizat lista de tari „verzi” destul de repede. Acum, insa Seychelles care are un plan de a-si vaccina cea mai mare parte din populatie pana la mijlocul lui martie va deschide granitele mult mai generos.

Pasul 1 – efectiv – de acum

Cetateni vaccinati din orice tara a lumii (trebuie sa fi facut ambele doze si sa treaca 2 saptamani de la a doua doza) – intrare fara restrictii, dar trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Cetateni nevaccinati – sistemul va continua. Cei care vin din tari de categoriile 1 si 2, pot intra cu diverse restrictii, dar Romania nu se afla in acest doua categorii.

 

Pasul 2 – incepand cu mijlocul lui martie cand autoritatile locale se asteapta sa fi vaccinat aproape intreaga populatie a Seychelles-ului, tara va primi calatori din toata lumea cu conditia prezentarii unui test COVID negativ facut in ultimele 72 ore.

Cititi aici toate amanuntele si protocoalele ––> Ministerul Turismului din Seychelles

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest