Karpaten anunta lansarea zborurilor charter directe Romania – Hotelul Spatial Voyager

Charter Cosmos

Dupa ce Karpaten a lansat o sarabanda de zboruri charter spre destinatii spre care nu as fi crezut niciodata ca vor fi zboruri directe din Romania (gen Maldive, Republica Dominicana, Capul Verde, Luxor, chiar si Dubrovnik spre care nu am mai vazut zboruri de ani de zile), iata ca astazi, Karpaten surprinde din nou anuntand lansarea singurul zbor charter direct din Romania spre hotelul spatial Voyager care este programat sa se deschida din 2027.

Karpaten se asteapta ca pana in 2027 sa aibe zboruri charter spre toate colturile planetei si pentru ca sondajele spun ca excursiile spre centrul pamantului nu mai sunt la fel de populare ca pe vremea lui Jules Verne, in urma unei analize complete a tendintelor pietei de turism, iata ca azi au anuntat lansarea zborurilor charter directe spre Hotelul Spatial Voyager.

Surprinzator, zborurile nu vor fi operate de Gulivair, cum v-ati astepta, ci de compania SpaceX care va dezvolta o noua rachete de tip Falcon pentru a opera zborurile intre Romania si Voyager. Din surse interne, am aflat ca in competitie s-au aflat si “Marsul cel Lung” care asigura transportul pentru programul selenar chinez Chang’e, dar si Angara – Soyuz 2 (Rusia), dar datorita faptului ca Elon Musk, proprietarul SpaceX a promis construirea bazei spatiale Clinceni – Ordoreanu in cazul in care exista cerere, compania acestuia are onoarea sa devina partener la primul charter spre Voyager. Lucrarile la construirea bazei spatiale vor incepe fix peste un an si nu vor dura prea mult.

 

Spre deosebire de zborurile charter Karpaten obisnuite unde trebuie doar sa platesti, eventual sa faci testul PCR si sa zbori, in cazul sejururilor Karpaten / SpaceX / Voyager, exista un intreg proces de selectare dupa urmatorii pasi:

  1. Selectarea turistilor pe baza potentialului de a-si pastra echilibrul fizic in conditii dure. Testele vor putea fi facute la Baza de Testare Spatiala Poienile Izei, Maramures. Potentialii turisti vor bea dintr-o sorbire jumatate de litru de horinca locala si daca este capabil sa parcurga 500 metri fara sa cada pe jos mai mult de 3 ori, este admis in program in contunuare.
  2. Selectarea turistilor pe baza abilitatilor de a suporta imponderabilitatea. Testele vor fi facute langa Moscova, la celebrul Star City, antrenandu-se pentru zboruri in imponderabilitate la bordul unor avioane IL-76 MDK.
  3. Selectarea turistilor pe baza abilitatilor cartii de credit. Se accepta si plata in rate.

 

Informatii tehnice:

Hotelul Voyager este un hotel plasat in cosmos intre Terra si Luna (nu-l cautati pe Google Maps, locatia este inca secreta). In cadrul complexului se afla cabine de lux, restaurante, baruri, dar si o zona pentru experimente stiintifice. Gravitatea la nivelul hotelului este similara cu cea pe luna, deci de 6 ori mai mica decat pe Pamant. Doamnele vor fi fericite sa se puna pe un cantar terestru si sa afle ca sunt de 6 ori mai slabe. Domnii vor fi fericiti ca vor putea ridica acele haltere care i-au frustrat toata viata pe pamant.

 

Sejur / zboruri charter

Sejururile au o durata de o luna. Plecarile rachetelor Karpaten / SpaceX sunt programate la urmatoarele date:

28 februarie 2027, 30 aprilie 2027, 30 iunie 2027 si 30 septembrie 2027. Intoarcerea dupa fix o luna.

Tarif: 1,499,999 euro (se accepta carti de credit, credite si plata in natura cu obiecte necesare zborului – rachete, combustibil hidrogen, costume cosmonaut, baxuri de bere rece, inghetata spatiala)

 

Pentru mai multe informatii si inscrieri, aveti informatii, aici ––> Charter in Cosmos

 

Sa ne vedem sanatosi la Baza Spatiala Clinceni – Ordoreanu peste doar 6 ani !!!

Imagini hotel Voyager

Hotel Voyager

Hotelul Spatial – Voyager

Camera hotel Voyager

Asa va arata o cabina. Tipul de cabina poate fi rezervat pe site-ul Karpaten

Camere hotel Voyager

Imagine cu exteriorul cabinelor

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest