Ramburs @ orice de la Eurolife FFH – singura asigurare care te despagubeste pentru excursii si evenimente in Romania

Ramburs Orice

In general, lumea este obisnuita cu asigurarile de calatorie pentru calatorii in strainatate. Acele asigurari pe care le faci in caz ca pleci in strainatate si te ajuta in caz de probleme medicale si nu numai. Sunt in mare doua mari categorii de asigurari externe – asa-numitele asigurari storno in care cumperi un pachet de vacanta de la o agentie de turism si primesti banii inapoi in caz ca se intampla ceva pana in momentul plecarii – gen te imbolnavesti, moare o ruda de gradul 1 sau iesi pozitiv la testul anti-COVID (asta e o clauza care a aparut evident in ultimul an) sau asigurarea de sanatate clasica – ti se intampla un accident in strainatate sau ti se pierde bagajul sau ti se strica masina si atunci asigurarea iti acopera daunele.

Dar de ce nu ar exista o astfel de asigurare si pentru calatoriile in tara noastra, in Romania ? De multe ori, pachetele in Romania pot costa mai mult decat in afara, asa ca de ce nu ar exista o asigurare storno si pentru serviciile si experientele turistice pe care vrei sa le ai in Romania. Ca si aia sunt bani si daca te gandesti un pic la Mamaia vara, Sinaia iarna sau UNTOLD, sunt bani seriosi.

 

Ei bine, prietenii de la Eurolife FFH s-au gandit si ei la acest lucru, asa ca sunt singura companie de asigurari din Romania CARE ASIGURA ORICE CALATORIE SAU EXPERIENTA IN ROMANIA.

Asigurarea se numeste Ramburs@Orice si cum zice si titlul, acopera cam orice:

  • Calatorii: bilete de avion, city breakuri sau tabere scolare (stii momentul acela cand cu o seara inainte ca sa plece in tabara face ditamai temperatura)
  • Evenimente: bilete la concert, meci, teatru, participare la conferinte sau cursuri (ganditi-va cati bani dati pentru ca sa mergeti la UNTOLD de exemplu)
  • Experiente: bilete la spa sau parcuri si aventura.

 

I-am intrebat pe cei de la Eurolife FFH ce daune au fost rambursate in ultimul an si iata exemplele pe care mi le-au dat:

  • Copil gasit pozitiv la testul COVID inainte de a pleca in tabara -> 1780 lei, au fost rambursati 90% din bani: 1602 lei
  • Sejur turistic renuntat din motive sanatate (de data asta, necovidice) -> 3387 lei, au fost rambursati 90% in bani: 3048,3 lei.

Practic, platesti o prima de asigurare si primesti 90% din suma asigurata. In loc de nimic de cele mai multe ori.

 

Cum poti sa-ti faci asigurarea ? Foarte simplu si rapid, totul e on-line.

Pur si simplu intri pe linkul Ramburs@Orice, completezi mai multe informatii, platesti cu cardul si esti asigurat pentru orice.

Vedeti ca tot in pagina asta exista si o casuta “Discount”. Ei bine, daca veti completa codul IMPERATOR10, veti plati cu 10% mai putin asigurarea Ramburs@Orice.

Nu uitati, acelasi cod de reducere il puteti folosi si la asigurarile de calatorie in strainatate. Adica la asigurarile pe care le puteti obtine de aici: Asigurari calatorii strainatate 

 

Toate informatiile le puteti gasi aici ––> Ramburs@Orice

Calatorii si experiente faine va urez!

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest