Replica Inn Kuala Lumpur, la doi pasi de orice

Cazare Malaezia: hotel Replica Inn Kuala Lumpur

Prin vara lui 2009 nimerisem in Kuala Lumpur. Alesesem un hotel din Lonely Planet si pentru a doua oara de cand foloseam ghidul pentru a alege cazarea, luasem tzapa. Mai précis nu chiar tzapa, tzapa, dar asteptarile erau prea mari. Lonely Planet-ul prezenta respectiva locatie ca fiind un boutique hotel super fain la preturi de 1 stea… Hotelul era ok si decent, dar nici pe departe locatia de 5 stele prezentata. Asa ca pentru tura de revenire prin Kuala m-am gandit sa caut si altceva. Asa ca mi-a sarit in ochi un hotel care imi oferea dubla la 108 ringgit (25 euro) si parea ok. Am intrat si mi-am rezervat camera. Urma sa revin dupa vreo 3 saptamani.

Sincer, nu mi s-a parut o afacere proasta. E drept, in Kuala, cu putin noroc poti sa gasesti hoteluri de 5 stele la 50 euro, dar cum nu aveam decat o noapte la revenirea in Kuala Lumpur, m-am gandit ce sa ma mai complic si sa dau prea multi bani. Hotelul era curat (e drept, prin cateva camere mirosea a mancare chinezeasca, dar am luat o alta camera fara probleme), avea cam tot ce ne trebuia, camerele cam mici, dar avea baie proprie si mai ales era la doi pasi de Bukit Bintang, una dintre cele mai animate strazi comerciale din Kuala Lumpur cu mall-uri, cafenele, saloane de masaj (banditilor, nu e ce va ganditi ! Aici e Malaezia, tara musulmana respectabila !), baruri si mai ales un imens Food Court in aer liber cu mancare chinezeasca si malaeziana.

Nu ma pot plange nici de priveliste, pe fereastra putand admira si turnul de televiziune a orasului, asa-numitul Menara KL, dar si cateva blocuri de birouri si hoteluri. Turnul era la doi pasi pe jos, iar ca sa ajungi in Triunghiul de Aur sau Turnurile Petronas, nu iti trebuia decat sa iei metroul aflat la doi pasi si sa mergi vreo 3 statii (se poate si pe jos, nu e nici o problema).

Mic dejun nu era, dar de jur imprejurul hotelului era plin de mancatorii sau chiar si mici market-uri de tip 7-11 atat de raspandite prin Asia de Sud Est. Asa ca daca sunteti prin Kuala (mai ales, schimband vreo cursa Air Asia) si nu sunteti prea pretentiosi, Replica Inn este o optiune buna… La doi pasi, se afla Radius International Hotel care pe dinafara arata ca un mega-hotel de mare lux… M-am uitat la preturi, chiar foarte bune, incepand cu 150 ringiti (34 euro) fara mic dejun sau 180 ringiti (41 euro) cu mic dejun… M-am uitat si  pe tripadvisor si demult nu am vazut niste feedback-uri atat de catastrofale… Cred ca Replica Inn e o idée mai buna !

Site Replica Inn Kuala Lumpur: https://www.replicainn.com/

 

Cazare Malaezia: hotel Replica Inn Kuala Lumpur - pretul

Tocmai treceam prin fata si am vazut pretul de 108 ringiti

Cazare Malaezia: hotel Replica Inn Kuala Lumpur

Intrarea arata bine

Imagini Malaezia: hotel Replica Inn Kuala Lumpur receptie.JPG

La receptie

Cazare Malaezia: hotel Replica Inn Kuala Lumpur camera.JPG

Camera curata, ok, cam mica

Cazare Malaezia: hotel Replica Inn Kuala Lumpur camera.JPG

Cazare Malaezia: hotel Replica Inn Kuala Lumpur pe geam.JPG

Pe geam. puteai vedea Menara KL

Cazare Malaezia: hotel Replica Inn Kuala Lumpur in vecini.JPG

Langa Replica Inn, impresionantul hotel Radius… dar stiti vorba aia cu leopardu’

Atractii turistice Malaezia: Bukit Bintang, Kuala Lumpur

Bukit Bintang… Trafalgar Square-ul din KL

 

Categorii:
Asia · Malaezia

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii