INCA UNA BUNA: Delhi la 501 euro

Aeroflot.jpg

Si acum sa continui turul ofertelor bune de Asia, m-am gandit sa arunc o privire si la cat mai costa biletul pentru Delhi si am descoperit un pret bun: 500 euro. Acum nu este senzational, am vazut si de 250 euro acum vreun an, dar 2011 a fost 2011, 2012 este 2012 si 501 euro este un pret bun. Ca perioada de timp, am simulat pentru iunie si am gasit chiar foarte multe optiuni la compania…

Aeroflot ! Daca in cazul ofertei de Tokyo, pretul cel mai bun era in cazul in care la retur trebuia sa dormi o noapte in Moscova, in cazul zborului de Delhi nu exista acest inconvenient, in schimb zborul e format din 3 segmente: Bucuresti – Praga (cu CSA) – Moscova – Delhi si la retur la fel. Si tot drumul asta in 500 euro.

In caz ca va tenteaza o Indie chiar si in perioada musonica, intrati cu incredere pe site-ul Aeroflot si… India va fi a voastra 🙂

Comentarii

 • Vladimir spune:

  M-am intors de 4 zile din India cu Aeroflotul si a fost foarte ok la 440 EUR (cumparat cu vreo 5 luni inainte). La intoarcere ruta a fost direct Bucuresti dar cu o escala de 12 ore in Moscova.

  • Cosmin spune:

   Ai schimbat terminalul in aeroportul din Moscova?
   Ai avut nevoie de viza?

   • Vladimir spune:

    Am schimbat terminalul. Aeroportul are 3 terminale unite prin niste pasarele, dar nu ai nevoie de viza. Zborurile internationale Aeroflot cu transfer se fac intre astea 3 terminale.

 • Ali spune:

  Eu am gasit Colombo (Sri Lanka) pentru August – Septembrie, tot pe la vreo 500 EUR. Bucuresti – Istanbul (Pegasus) – Dubai (FlyDubai) – Colombo (FlyDubai sau Mihin Lanka). Singura problema e ca legaturile sunt cam nasoale, si reusesti sa pierzi vreo 2 zile pe drum.

  • Imperator spune:

   Mda, pe acolo ar trebui sa fie… Pe vremuri ajungeai si la 400 euro

  • Pitzifelnic spune:

   Ai avut viza sau ai stat pe aeroport in Dubai? Vad ca la zborul spre Colombo ai si 21 ore intre zboruri cu FlyDubai. In rest pretul e bun, am simulat pt. aprilie si imi da Colombo din Istanbul la vreo 283 EURO, plus vreo 100 pt. Pegasus la SAW, plus probabil o cazare la Istanbul. Iesi putin peste 400 EURO probabil. Dar ce faci cu schimbul in Dubai?!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii