Easyjet revine la Bucuresti cu ruta Bucuresti – Londra Gatwick. Preturi de la 44,25 euro pe segment

Easyjet.jpg

Nu am stat prea mult timp fara ca Easyjet sa nu aterizeze pe vreun aeroport din Romania. Ei bine, la putin peste 1 an de la ultimul zbor al marelui operator low-cost european, Easyjet si-a renuntat revenirea timida in Romania. De ce timida ? Pentru ca e vorba doar de o singura ruta Bucuresti Otopeni – Londra Gatwick. Dar hai sa vedem si amanuntele anuntate pe aeronews.ro.

Prima zi de operare va fi 17 octombrie 2013, iar cursa va fi operata de 4 ori pe saptamana: luni, joi, vineri, duminica. Orarul curselor este:

Londra Gatwick – Bucuresti Otopeni 8:05 – 13:25

Bucuresti Otopeni – Londra Gatwick 14:00 – 15:30

Odata cu revenirea Easyjet la Bucuresti, numarul operatorilor pe ruta Bucuresti – Londra se ridica la 5, asa ca astept tarife mai mici in perioada imediat urmatoare. Easyjet este singura companie care aterizeaza pe aeroportul Gatwick (folosit de British Airways pentru zboruri exotice !), Tarom si British Airways operand pe Heathrow, iar WizzAir si Blue Air pe Luton.

Biletele vor putea fi achizitionate in curand pe site-ul Easyjet . M-am uitat acum 5 minute, Bucurestiul era incarcat in sistem, dar inca nu se puteau simula bilete, ma astept ca azi, maine sa apara si biletele. Pretul de pornire anuntat este de 44,25 euro pe segment, dar, cum bine stim nu sunt prea multe bilete la pretul asta asa ca daca va ganditi sa dati o tura pe la toamna sau iarna la Londra, stati de 6 pe site-ul Easyjet 🙂

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest